Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό»

Πωλίνα Γκιωνάκη

"Άρχισα όπως καθόμουν στην καρέκλα να γλιστράω, του ξέφυγα και έπεσα κάτω. Σηκώθηκα, φώναξα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα", περιγράφει η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη εξομολογήθηκε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της, στο Πρωινό. Οι περιγραφές της συγκλονίζουν!

«Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος, ότι εξαρτάσαι από εκείνον. Σε υποτιμά. Έτσι ξεκινάει. Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία ξεκινά να σε σπρώχνει. Μετά μπορεί να είναι ένα χαστούκι. Εγώ στο πρώτο χαστούκι έφυγα.

Ξαναγύρισα γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ: «σ’ αγαπάω, δεν θα ξαναγίνει ποτέ». Θέλω να πω στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει το «ποτέ». Είχε γονατίσει μπροστά μου στο Κολωνάκι, μπροστά σε κόσμο», εξομολογείται η Πωλίνα Γκιώνακη. Στη συνέχεια, όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα.

«Ήθελε να παίξω σε ένα έργο που είχε γράψει. Δεν πίστευα εγώ ότι το έργο αυτό θα πάει καλά και αρνήθηκα. Καθόμασταν εγώ σε μία πολυθρόνα κι εκείνος σε μια πολυθρόνα απέναντί μου. Ήρθε και με έπιασε από τον ώμο τόσο δυνατά να με ταρακουνήσει και χτύπησα το κεφάλι μου στο ξύλο της πολυθρόνας και το κεφάλι μου άνοιξε. Μετά με έπιασε από τον λαιμό. Υπάρχει φωτογραφία που είναι ο λαιμός μου μελανιασμένος όλος. Άρχισα όπως καθόμουν στην καρέκλα να γλιστράω, του ξέφυγα και έπεσα κάτω. Σηκώθηκα, φώναξα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα και του είπα «επιστρέφω», όχι «φεύγω, χωρίζω». Εκεί θα ήταν το τέλος μου. Του είπα πηγαίνω στην κοινή μας φίλη που έμενε δίπλα και γυρίζω. Και δεν γύρισα ποτέ. Πήγα στο νοσοκομείο, στον ιατροδικαστή. Με φιλοξένησε η φίλη μου ένα δεκαπενθήμερο. Γιατί για να πάω σπίτι μου να συναντήσω τη μητέρα μου και το παιδί μου, θα έπρεπε να είμαι πάρα πολύ καλά για να τους πω τι μου έχει συμβεί. Όταν τους το είπα ήμουν πια καλά», αναφέρει η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Τον έχω συναντήσει στον δρόμο τυχαία και με ενοχλεί με τηλέφωνα μέχρι και σήμερα», λέει η Πωλίνα Γκιωνάκη και σημειώνει: «Πρέπει να σου πω ότι σε αυτόν τον άνθρωπο έχει κάνει γυναίκα μήνυση για κακοποίηση. Το είχε κάνει και στη νύφη του, τη γυναίκα του γιου του».