Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ήταν τρομερά επώδυνο για μένα, δεν το άντεχα»

Πωλίνα Γκιωνάκη

"Σε ένα σημείο μέσα στο σπίτι, μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο κουτί, έχω βάλει το κοστούμι του πατέρα μου από την Αλίκη στο ναυτικό" αποκάλυψε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη αναφέρθηκε στον αγαπημένο της γιο, Λευτέρη, την τηλεόραση μα και την φιλμογραφία του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πωλίνα Γκιωνάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με ενδιέφερε για χρόνια να κάνω τηλεόραση γιατί είχα την οικογένεια μου, το παιδί μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να λένε πως «η Γκιωνάκη δεν έρχεται» και να μην με φωνάζουν ποτέ ούτε και τώρα. Τώρα όμως θα ήθελα να κάνω τηλεόραση».

«Όταν μου είπε ο γιος μου πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική δεν αγχώθηκα καθόλου. Τα παιδιά μας πρέπει να κάνουν αυτό που θέλουν εκείνα και όχι αυτό που θέλουμε εμείς. Έκανε δηλαδή ο γιος μου κάποια στιγμή μια διαφήμιση και είχε γίνει τρομερός ντόρος. Κυκλοφορούσα έξω ως «η μαμά του Λευτέρη». Τότε του είπα μόνο να προσέχει γιατί αυτό θα τελειώσει πάρα πολύ γρήγορα».

«Σε ένα σημείο μέσα στο σπίτι, μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο κουτί, έχω βάλει το κοστούμι του πατέρα μου από την ταινία «η Αλίκη στο ναυτικό». Κάποια στιγμή, όταν είχαμε το θεατρικό μουσείο, είχα συλλέξει πράγματα του πατέρα μου και τα είχα πάει. Αλλά έκλεισε και όλα αυτά έχουν μείνει σε ένα υπόγειο» συμπλήρωσε η Πωλίνα Γκιωνάκη στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR. «Σήμερα βλέπω τις ταινίες του πατέρα μου, δεν τις έβλεπα όμως όταν έφυγε από την ζωή. Ήταν τρομερά επώδυνο για μένα. Δεν άντεχα».