Πωλίνα Γκιωνάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Τα ξέραμε όλα, τα είχαμε ακούσει»

Πωλίνα Γκιωνάκη

Δείτε όσα είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και για τον γιο της, που προχθές προχώρησε σε καταγγελία κατά γνωστού σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί 2-3 σεζόν. Ήμουν πάρα πολύ νέα, ήταν στο ξεκίνημά μου κι εκείνος ήταν νέο παιδί. Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με αυτά που άκουσα. Εμείς στο θέατρο είμαστε μια οικογένεια, όλα μαθαίνονται. Οπότε τα ξέραμε, τα είχαμε ακούσει ότι συμβαίνουν διάφορα. Και δεν τα είχαμε ακούσει από ένα άτομο. Πολλές κοπέλες, όταν τελείωνε η σεζόν, όλες ήταν έξαλλες. Είναι πολύ εξευτελιστικό να σε κλωτσάνε. Εμένα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Εάν αρνηθείς προτάσεις, μετά δεν υπάρχεις στη δουλειά», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για την καταγγελία που έκανε ο γιος της για σεξουαλική παρενόχληση, η Πωλίνα Γκιωνάκη απάντησε: «Εμένα ο γιος μου τότε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχασε τη δουλειά γιατί ο κύριος του έκανε… πρόταση! Του είπα ότι δεν πειράζει και ότι τέτοια πράγματα θα αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά δεν είναι όλοι έτσι».