Πωλίνα Γκιωνάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Σαφώς και στηρίζω τη Ζέτα Δούκα»

Πωλίνα Γκιωνάκη

"Κάποια έπαρση την είχε από τότε ο Γιώργος Κιμούλης, ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος" δήλωσε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού την Πέμπτη όπου και αναφέρθηκε τόσο στην παλαιότερη θεατρική συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη καθώς και στην κακοποίηση που έχει η ίδια δεχθεί στο εργασιακό της περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Πωλίνα Γκιωνάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Γιώργο Κιμούλη είχα δουλέψει χρόνια πριν στον θίασο του πατέρα μου. Πρέπει να ήμουν εγώ στα 18 και εκείνος 25 χρονών παιδί. Κάποια έπαρση την είχε από τότε. Δεν θα πω ότι ήταν εύκολος χαρακτήρας, ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Ιδιόρρυθμοι όμως είναι πολλοί καλλιτέχνες. Συνεργάστηκα καλά γιατί δεν νομίζω ότι τότε ούτε την δύναμη είχε ώστε να φερθεί κακοποιητικά σε έναν συνάδελφο και αφού δούλευε με τον πατέρα μου και ήμουν και γω εκεί δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι στην κόρη του θιασάρχη του».

«Είμαι μια γυναίκα που, επειδή έχω υποστεί την κακοποίηση από άνδρα, μάχομαι υπέρ των γυναικών και κατά της κακοποίησης. Σαφώς και στηρίζω τη Ζέτα Δούκα και όλες τις άλλες κυρίες του θεάτρου, όχι γιατί ήμουν μπροστά, και το είδα με τα μάτια μου, αλλά γιατί πιστεύω ότι μια γυναίκα δεν θα έβγαινε ποτέ να πει δημόσια ότι δέχθηκε λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία. Δεν έχει κανένα λόγο να βγει να το πει αν δεν είναι αλήθεια. Το ότι κάνει στο ΣΕΗ αγωγή και ζητάει κάποιο χρηματικό ποσό δεν μπορώ να το καταλάβω. Μόνο σαν εκφοβισμό το καταλαβαίνω»» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Ο Σάκης Ρουβάς καλύτερα να τραγουδάει. Είναι πρόκληση να λες τον αγαπάω και τον θαυμάζω! Αν θέλει να τον αγαπάει, ας τον αγαπάει. Για ποιο λόγο όμως τον θαυμάζει; Σαν τι θαυμάζει έναν άνθρωπο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε παιδιά; Έναν παιδόφιλο, αν αποδειχθεί ότι είναι;» δήλωσε επίσης, για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η Πωλίνα Γκιωνάκη.