Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση»

Πωλίνα

"Τους έβλεπα και έλεγα: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα δεν έχουν μια ταραχή, να φωνάξουν την Αστυνομία;", περιγράφει η Πωλίνα για τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε.

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε η Πωλίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επεισοδιακή φάρσα που της έκανε τη δεκαετία του ’90 ο Βλάσσης Μπονάτσος, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της.

«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση (Μπονάτσου). Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του», ανέφερε αρχικά η Πωλίνα.

«Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί», περιέγραψε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία;», συνέχισε την αφήγησή της η Πωλίνα.

«Εγώ φώναζα: είμαι έγκυος!», τονίζει.

«Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε», καταλήγει η Πωλίνα στην περιγραφή της.