Πωλίνα: «Αυτές που έκαναν τότε κιτρινισμό για το παιδί μου ήταν δύο κατίνες από το MEGA»

Πωλίνα Βιντιάδης

"Αυτός που με πούλησε στο εξώφυλλο ήταν κολλητός και γείτονάς μου στο Πόρτο Ύδρα, πολύ γνωστός εκδότης. Με πούλησε με τίτλο στο εξώφυλλο "Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;", δηλώνει η Πωλίνα.

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα φιλοξενήθηκε το πρωινό της Δευτέρας 12/6 η Πωλίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του ΟΡΕΝ για τη ζωή και την πορεία της στη μουσική, ενώ ρωτήθηκε και για την πρόσφατη δήλωση του πρώην συζύγου της, Μεγακλή Βιντιάδη, για την εγκυμοσύνη της το 1995.

«Αρχίζουν τα κίτρινα τώρα… αυτός τα είπε, εγώ πρέπει να απαντήσω και να σχολιάσω;», ανέφερε αρχικά χαριτολογώντας η Πωλίνα και πρόσθεσε: «Ήμασταν παντρεμένοι 13 χρόνια και περάσαμε αριστούργημα. Μέχρι εκεί, τελεία».

«Έχουν περάσει 28 χρόνια κι ακόμα να ψάχνουμε τον πατέρα του παιδιού», τόνισε με χιούμορ η τραγουδίστρια και συνέχισε σε σοβαρό ύφος: «Ο Μεγακλής έχει ένα μυαλό και μία ψυχή που είναι πολλά χρόνια μπροστά. Είχαμε πέσει στη φάση που δεν ήμασταν πια μαζί, εγώ συνέχισα».

«Οι δημοσιογράφοι ήταν άψογοι. Το ήξεραν και δεν είπε κανείς τίποτα. Αυτοί που έκαναν τον κιτρινισμό ήταν οι «κολλητοί». Δηλαδή κάποια που συνεργαζόμασταν στη Sony Music, κάτι άλλες κατίνες από το MEGA. Αυτές οι δύο σου λέει: δεν ασχολείται κανείς, ας το κάνουμε εμείς να πάρουμε το θέμα.

Και αυτός που με πούλησε στο εξώφυλλο ήταν κολλητός και γείτονάς μου στο Πόρτο Ύδρα, πολύ γνωστός εκδότης. Με πούλησε με τίτλο στο εξώφυλλο «Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;» ο κολλητός μας, ο γείτονάς μας, ο άνθρωπος που για 10-15 χρόνια ήταν δίπλα μας και τον είχαμε στηρίξει», περιγράφει στη συνέχεια η Πωλίνα.

«Με επηρέασε μόνο το γεγονός ότι αυτοί που έστησαν την ίντριγκα ήταν άνθρωποι πολύ κοντινοί. Απίστευτο», σημειώνει κλείνοντας το θέμα η Πωλίνα.