«Πόλεμος» ανάμεσα σε Πάολα και MAD! «Δεν υπήρχε καμία συμφωνία»!

Πάολα

Μιλούν για στιχομυθία με SMS - Διαψεύδει τα πάντα ο Θέμης Γεωργαντάς

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Πάολα και το MAD για το «κόψιμο» της τραγουδίστριας στο μοντάζ δε λέει να κοπάσει. Στο Πρωινό της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την πλευρά της τραγουδίστριας:

[dfp_ads id=236982]

«Το ρεπορτάζ λέει ότι υπήρχε ξεκάθαρη συμφωνία, η συμφωνία έγινε 45 μέρες πριν ανάμεσα στην πλευρά της Πάολας και το MAD. Η συμφωνία έλεγε ότι επειδή η Πάολα ήταν δυσαρεστημένη από το 2015 και η ίδια έλεγε ότι δεν ήθελε να περνάει ούτε απέξω, αποφάσισε να ξανασυνεργαστεί με δύο όρους: το πρώτο είναι η συμφωνία ότι έπρεπε να πάρει δύο βραβεία -το δεύτερο το πήρε τελικά η Νατάσα Θεοδωρίδου που δεν ήταν στα βραβεία- και το δεύτερο ήταν ότι θα κάνει δύο εμφανίσεις και η δεύτερη εμφάνιση θα ήταν αυτή που θα έκλεινε τη βραδιά, όπως και έγινε αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ.

Λένε ότι υπήρχε γραπτή στιχομυθία με SMS στο τέλος της βραδιάς… Διευθυντικό στέλεχος του MAD ευχαρίστησε την πλευρά της Πάολας, ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη, τους είπε πόσο καλοί επαγγελματίες είναι και ότι χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινε η βραδιά και έριξε μομφή σε άλλο μεγάλο στέλεχος του MAD λέγοντας… δεν φταίμε εμείς, τι να κάνουμε»;

Ο Θέμης Γεωργαντάς, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναφέροντας τα εξής:

«Αφού ήταν στημένα και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο της, για ποιο λόγο το πήρε; Πριν από δύο χρόνια, η Δέσποινα Βανδή ήταν υποψήφια σε πάρα πολλές κατηγορίες, ήταν στα βραβεία, δεν κέρδισε τίποτα και δεν έγινε η παραμικρή γκρίνια. Είναι πολύ ευαίσθητη η θέση μου. Προφανώς και δεν ισχύει. Αλήθεια σας λέω, εγώ από την πλευρά του MAD γνωρίζω ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια συμφωνία. Ξεκάθαρα! Αν δεις τα βραβεία και τη στάση του MAD όλα αυτά τα χρόνια προς τα έξω είναι πάρα πολύ καθαρή.

Οι υποψηφιότητες ανακοινώνονται από εμένα 30 μέρες πριν, για να αρχίσει ο κόσμος να ψηφίζει. Οι live εμφανίσεις αρχίζουν να συζητιούνται από τον Μάρτιο. Δεν ισχύει λοιπόν αυτό».