Ποιους θα υποδεχτεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπιτάκι» της αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ποιους θα δούμε καλεσμένους στην εκπομπή της Κωνσταντίνας;

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 09:45, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ανοίγει την πόρτα του και υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, μας γεμίζει με έξυπνες ιδέες, παρουσιάζει τα καλύτερα θέματα και φροντίζει για την πιο ωραία διάθεση του πρωινού μας.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αρχίζει την πιο απολαυστική μουρμούρα. Διάσημοι και αγαπημένοι αποκαλύπτουν στην κάμερα της εκπομπής τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα της ζωής τους.

Ο σεφ Σταύρος Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μία ξεχωριστή και λαχταριστή συνταγή για όλη την οικογένεια, ενώ η ταξιδιωτική συντάκτρια Βίκυ Βαμιεδάκη μας προτείνει προορισμούς για μαγευτικές αποδράσεις.
Μόδα, ζωντανές συνδέσεις, θέματα για παιδιά, παρασκήνια και όλες οι ειδήσεις είναι μερικά από τα συστατικά που θα κάνουν και αυτό το Σάββατο ξεχωριστό.

Ενώ δεν θα λείπει και η μουσική παρέα με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Τριαντάφυλλο!

Κυριακή πρωί και το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» τα έχει όλα προκειμένου να πει την πιο γλυκιά καλημέρα. Η ηθοποιός Κάτια Νικολαϊδου έρχεται στην παρέα μας, αλλά και ο Φαίδωνας Κεφαλέας. Ο Χρήστος Νέζος εισβάλλει στο πλατό της εκπομπής και τα κάνει όλα άνω – κάτω!

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος παρουσιάζει γλυκές παραλλαγές παραδοσιακών συνταγών, ενώ ο Νίκος Κωνστάντης φτιάχνει χειροποίητα στεφάνια που φέρνουν τύχη.
Ακόμα: μόδα, ιδέες για όλους, ζωντανές συνδέσεις, ειδήσεις, πρωτότυπα video και τα τραγούδια της Ελένης Χατζίδου φροντίζουν για ένα ξεχωριστό και οικογενειακό πρωινό!

 
«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.