Ποιους θα δούμε καλεσμένους στο «Μες στην καλή χαρά»;

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή...

Τα Σαββατοκύριακά μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Με χαρούμενη διάθεση, η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» μάς καλωσορίζει το Σάββατο 28 Ιουνίου στο «σπίτι» της, όπου μας περιμένουν εκλεκτοί καλεσμένοι, καλοκαιρινές αποδράσεις, τραγούδια και πολλά δώρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μας ξεναγεί σε ένα μοναδικό αγρόκτημα στο Ρέθυμνο, όπου επισκεπτόμαστε τον νερόμυλο, ψήνουμε κρέας αντικριστό στον ξυλόφουρνο, μαθαίνουμε την τέχνη του ζυμώματος, τον τρόπο παραγωγής της τσικουδιάς και καταλήγουμε σε ένα υπέροχο γλέντι, μαζί με τον όμιλο βρακοφόρων Ρεθύμνης. Ακόμα, παρακολουθούμε όλο το παρασκήνιο από τα βραβεία του MAD αλλά και τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, που προκάλεσαν αίσθηση στο κοινό. Τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Τέτα Καμπουρέλη κάθονται στον καναπέ της εκπομπής και μιλούν για όλα, ενώ οι Goin’ Through τραγουδούν μεγάλες τους επιτυχίες.

Την Κυριακή, η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Μάκη Δελαπόρτα που ξεφυλλίζει το βιβλίο της ζωής των «αστέρων» του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου, που φώτισαν τη ψυχή του. Ακόμα, συνεχίζουμε το οδοιπορικό στο Ρέθυμνο, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μας συστήνει, αυτή τη φορά, τρεις γενιές κρητικών που γλυκαίνουν τους συντοπίτες τους με το παραδοσιακό, λαχταριστό κανταΐφι τους. Το ταξίδι όμως δεν σταματάει εδώ. Το «Μες στην καλή χαρά» επισκέπτεται τη Σύρο, με αφορμή την Πανελλήνια συνάντηση των ομίλων φουσκωτών, όπου η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «Ναυτίλος» πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης στη «Στέγη ανηλίκων» του νησιού. Η διασκέδασή μας θα ολοκληρωθεί με τον Αντώνη Λουδάρο που θα μας παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και τον Λευτέρη Κιντάτο, μία νέα, ταλαντούχα φωνή που θα ερμηνεύσει αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.