Ποιους θα δούμε απόψε στο The 2night Show

The 2night Show

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Σμαράγδα Καρύδη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη σκηνοθετική της απόπειρα στην παράσταση «Του Κουτρούλη Ο Γάμος». Αποκαλύπτει πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και περιγράφει άγνωστες στιγμές, από τότε που έκανε περιοδείες με τους γονείς της.  Τέλος, εξηγεί γιατί δεν έχει την ανάγκη να παντρευτεί.

Ο Σωτήρης Χατζάκης, σε μια αποκλειστική και σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ανοίγει την καρδιά του στον Γρηγόρη. Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και εξομολογείται το bullying που βίωσε για την κρητική καταγωγή του.

Επίσης, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και μιλάει για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μετά από 9 χρόνιας απουσίας, με τη συμμετοχή του στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Η Πέγκυ Ζήνα μιλά για την καριέρα της στη μουσική και την επιστροφή της στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας, μετά από μια περίοδο αποχής. Αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, στον σύζυγό της, καθώς και στη μονάκριβη κόρη της, την Ηλέκτρα.

Τέλος, ερμηνεύει ζωντανά μερικές από τις μεγάλες της μουσικές επιτυχίες.