Ποιος είπε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη ότι χρειάζεται γυμναστική;

"Έχει μια δυσαναλογία το σώμα του με το κεφάλι του... Μιχάλη πρέπει να φτιάξεις το σώμα σου, να δυναμώσεις το λαιμό σου και να διευρύνεις το στέρνο σου"!

Πάνω από μία ώρα έμειναν στο πλατό του Πρωινό mou ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Σάκης Μπουλάς σε μια ιδιαίτερα ευδιάθετη ατμόσφαιρα με πολλά αστεία και γέλια. Κάποια στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έπαιξαν από ένα βίντεο για τον κάθε καλεσμένο τους, όπου μιλούσε κάποιος καλλιτέχνης γι' αυτούς. Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μίλησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο μουσικοσυνθέτης που του άνοιξε την πόρτα στη μεγάλη καριέρα που ακολούθησε.

Ανάμεσα σε όλα αυτά που είπε ο σπουδαίος δημιουργός ήταν και ένα αστείο περιστατικό, μια συμβουλή που του είχε δώσει τα πρώτα χρόνια της πορείας του. «Ήταν πάρ απολύ αδύνατος, τρομερά αδύνατος», λέει ο Γιώργος Χατζηνάσιος και συνεχίζει: » Είχε μια δυσαναλογία, το σώμα του με το κεφάλι του που είναι καταπληκτικό και όμορφο… Του λέω, ρε Μιχάλη πρέπει να φτιάξεις το σώμα σου. Θα πας σε ένα γυμναστήριο, θα δυναμώσεις το λαιμό σου και θα διευρύνεις το στέρνο σου».

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συγκινώντας τον τραγουδιστή. «Είναι σαν να τον έχτισα τον Μιχάλη. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν. Τον έχω σαν παιδί μου!», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/tbfjW3ZUQtM

Διαβάστε ακόμα:

Η γκάφα του Γιάννη Ζουγανέλη που τον ανάγκασε να ζητήσει συγνώμη!

Η Δέσποινα Βανδή σχολιάζει το ατύχημα της Άννας Βίσση!

Ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε για πρώτη και μοναδική φορά την Ελεάννα Τρυφίδου στο παράθυρο!

Αυτή είναι η πανέμορφη νέα συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!