Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood;

Η λίστα του περιοδικού Forbes μιλά με αριθμούς...

Πιθανότατα ο ηθοποιός Adam Sandler δεν είναι και ιδιαιτέρως χαρούμενος που κερδίζει τον τίτλο αυτό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο 48χρονος ηθοποιός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, η οποία λαμβάνει υπόψιν της τις τρεις τελευταίες ταινίες των ηθοποιών μέχρι τον Ιούνιο του 2014, την αμοιβή τους και τις εισπράξεις της ταινίας.

Έτσι λοιπόν, ο Sandler για κάθε δολάριο που πληρώθηκε έφερε πίσω μόλις 3,20 δολάρια και πέρασε στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων. Στη δεύτερη θέση, ο Johnny Depp, με τις τρεις τελευταίες του ταινίες να έχουν αποφέρει 4,10 δολάρια για κάθε ένα που πληρώθηκε. Οι εισπρακτικές επιτυχίες του Johnny Depp με τους «Πειρατές της Καραϊβικής», αλλά και το «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Tim Burton ανέβασαν το κασέ του μετατρέποντας τον ηθοποιό σε ένα κοστοβόρο ρίσκο που σε ταινίες που δεν είναι και τόσο «σίγουρα χαρτιά». Το οποίο και συνέβη δηλαδή με τις τελευταίες «The Lone Ranger» και «Dark Shadows». Ωστόσο, ο ταλαντούχος Depp αναμένεται να μην συμπεριληφθή στις επόμενες λίστες του Forbes, εάν τα σίκουελ των επιτυχιών που αναφέρθηκαν προηγουμένως αποδειχτουν εισπραχτικές επιτυχίες όπως αναμένονται.

Τρίτος στη λίστα των ακριβοπληρωμένων, ο Ben Stiller με 4,80 δολάρια για κάθε ένα που πληρώθηκε. Τη λίστα συμπληρώνουν οι Ryan Reynolds, Tom Hanks, Will Ferrell, Denzel Washington, Ben Affleck, αλλά και ο Channing Tatum με την Sandra Bullock που αν και οι ταινίες τους ήταν επιτυχίες βρέθηκαν στη λίστα λόγω της μεθόδου που ακολουθεί το περιοδικό.

Επιμέλεια: Λία Παππά