«Ποιος έχει θυμό με τον Λάκη Λαζόπουλο; Είμαι σκορπιός και δεν ξεχνάω ποτέ»

Λάκης Λαζόπουλος

"Η Ρούλα Κορομηλά είχε μείνει για ένα διάστημα στο σπίτι μου, γιατί μόλις το είχα φτιάξει τότε και είχαμε τις πισίνες κλπ, ήταν καλοκαίρι, περάσαμε πολύ ωραία".

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για όλα. Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ρούλα Κορομηλά, το J2US και τα τραγούδια που δεν είπε ποτέ.

«Ποιος έχει θυμό με τον Λάκη Λαζόπουλο; Είμαι σκορπιός και δεν ξεχνάω ποτέ», είπε η Έφη Σαρρή και συνέχισε:

«Δεν διατηρούμαι νέα, γριά διατηρούμαι. Ίσως κάπως ευπρεπής γριά. Δεν έχω κάνει καμία επέμβαση, εδώ δεν μπόρεσα να βάλω ούτε make up σήμερα.

Στο J2US δεν πέρασα και τέλεια. Είχε πάρα πολύ κούραση, δεν είναι έτσι όπως τα βλέπουμε. Δε νομίζω ότι το κάνει κανείς για φιλανθρωπικό σκοπό, από τη στιγμή που πληρωνόμαστε.

Η Ρούλα Κορομηλά είχε μείνει για ένα διάστημα στο σπίτι μου, γιατί μόλις το είχα φτιάξει τότε και είχαμε τις πισίνες κλπ, ήταν καλοκαίρι, περάσαμε πολύ ωραία. Κάναμε δίαιτα και οι δύο και τα βράδια κάποια στιγμή συναντιόμασταν στις σκάλες, κάναμε εφόδους στο ψυγείο».

«Είχα απορρίψει το τραγούδι της Καίρης Γαρμπή, το Πες το μ’ ένα φιλί. Είχα πει «δεν λέει κάτι ο στίχος», γιατί εγώ ήθελα πάντα πιπεράτους στίχους. Και φυσικά την πάτησα», τόνισε η Έφη Σαρρή και αποκάλυψε: «Ο Μιχάλης Ρακιντζής μου είχε δώσει το τραγούδι Δικός σου για πάντα, έκανα πρόβες, το επικοινώνησα στην εταιρεία μου και αφού έγιναν όλα αυτά και ήμουν πολύ χαρούμενη, μια μέρα ήρθε και μου είπε: Έφη όχι, θέλω να το πω εγώ το τραγούδι αυτό».