Ποιος ανακάλυψε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Βίντεο: Ο Γιάννης Λάτσιος αποκαλύπτει...

Ωστόσο, αν και ο γνωστός παρουσιαστής παραμένει στο κανάλι της Μεσογείων, είναι γνωστό ότι έχει παρελθόν με το κανάλι του Αμαρουσίου αφού εκεί βρέθηκε το 2000 κατεβαίνοντας από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος στους Θέμο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή ο άνθρωπος που εντόπισε το ταλέντο του Άρνι κι έκανε τα… προξενιά για να του γίνει πρόταση από τον ΑΝΤ1 είναι ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» Γιώργος Παπαδάκης. Όπως είπε λοιπόν ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος καλεσμένος στο «Όλα» χθες το βράδυ «σας θυμίζω ότι από το MAKEDONIA TV είχε έρθει στον ΑΝΤ1 γύρω στο 2000. Και δούλεψε εκεί δύο χρόνια. Αλλά τον ξέρω κι από τη Θεσσαλονίκη. Για να σας πω την αλήθεια, για να τα λέμε όλα, ο πρώτος που μου μίλησε για το Γρηγόρη ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Κάτι ψάχναμε τότε και μου λέει “δες ένα παιδί εκεί πέρα, είναι εξαιρετικός”. Κι έτσι ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον ΑΝΤ1».  
 
Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακάλυψε το Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον πρότεινε στο Γιάννη Λάτσιο που τον κατέβασε στην Αθήνα για να παρουσιάσει την εκπομπή «Στην πρίζα». Μετά από δύο χρόνια ο Άρνι μετακόμισε στο MEGA και στο οποίο παραμένει και για την επόμενη σεζόν.
 
Μιας όμως και αναφερθήκαμε στο Γιώργο Παπαδάκη, αξίζει να αναφέρουμε και όσα είπε ο Γιάννης Λάτσιος για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν με την πρωινή ζώνη και αν ισχύουν όσα ακούγονται ότι θα υπάρξει ενιαία ενημερωτική ζώνη από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι με παρουσιαστή τον Παπαδάκη.
 
Συγκεκριμένα λοιπόν ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, είπε πως «δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση. Ο Γιώργος ανήκει στην ενημέρωση βέβαια Τον ξέρω χρόνια, συζητάμε, συζητάμε με το Στρατή Λιαρέλη, υπάρχουν σκέψεις και προτάσεις για όλη την πρωινή ζώνη αλλά αυτό δεν αφορά το Γιώργο Παπαδάκη…. Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, προφανώς μας απασχολεί η πρωινή ζώνη, προφανώς μας απασχολεί το κόστος και το έχουμε πει πολλές φορές, και υπάρχουν σκέψεις αλλά αυτό δεν αγγίζει το Γιώργο Παπαδάκη με την έννοια ότι δεν θα υποχρεωθεί ποτέ να κάνει πέντε και έξη ώρες εκπομπή».
 
Εμείς, θα κρατήσουμε τα λόγια του Λάτσιου ότι ο Παπαδάκης δεν θα κάνει καθημερινά πέντε με έξη ώρες πρόγραμμα. Ωστόσο, παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο για το αν θα συνεχίσει την τετράωρης διάρκειας εκπομπή του, για παράδειγμα, από τις 8 έως τις 12. Αλλά, όπως είπε ο Λάτσιος «δεν υπάρχει καμία απόφαση» για να προσθέσουμε εμείς «ακόμη» αφού οι όποιες αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μετά το Πάσχα.
 
Γρηγόρης Μελάς

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιάννης Λάτσιος στην εκπομπή του Θέμου: