Ποιον χορό δεν θα ήθελε ποτέ να χορέψει ο Τρύφωνας;

Διαβάστε τι είπε για τους κριτές και τη συμμετοχή του στο show

Πάντοτε με χιούμορ και αποστομωτική ειλικρίνεια ο κομμωτής σε συνέντευξή του στη «Real life» αναφέρθηκε στους κριτές του show αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία του

Ποιον φοβάται από την κριτική επιτροπή;
»Τον κύριο Λάτσιο με τις μαχαιριές του… Γενικά είναι λίγο σκληρός απέναντί μου, αν και με συμπαθεί κατά βάθος, αλλά το κάνει για να προσπαθήσω περισσότερο, γιατί πιστεύει ότι μπορώ να χορέψω. Θέλω να καταλάβουν ότι κάνω και προσπάθεια, γιατί δεν είμαι ούτε ηθοποιός ούτε χορευτής. Πριν το live έκανα φυσικοθεραπεία, έβαλα έμπλαστρο και πηγαίνω και σε γυμναστήριο εδώ κι έναν χρόνο.»

Απογοητεύτηκε από κάτι ή κάποιον στο σόου;
»Φάνηκε ότι δεν είμαι επιμελής και ότι κάνω την πλάκα μου. Και άκουσα και την κυρία Μενεγάκη που το σχολίασε στην εκπομπή της. Δεν κάνω την πλάκα μου. Από τότε που άρχισε το σόου έχω να βγω από το σπίτι μου. Τρεις εβδομάδες γυρνάω εξουθενωμένος και δεν βγαίνω καθόλου».

Ποιον χορό δεν θα ήθελε να χορέψει ποτέ;
»Του Ζαλόγγου και του Ησαΐα! (γέλια) Του Ησαΐα σίγουρα όχι, δεν είμαι ακόμη έτοιμος για γάμο. Ο γάμος είναι έξω από την φαντασία μου, εδώ είναι δύσκολες οι σχέσεις, να μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο…»

Τέλος, σχετικά με την μέχρι σήμερα πορεία του, ο Τρύφωνας δήλωσε: »Μπορεί μετά το Dancing όλα να επιστρέψουν στην αρχική τους ροή. Εγώ δεν είμαι η Μπεκατώρου, δεν ξεκίνησα την καριέρα μου από το Dancing, έχω μια πορεία. Και πριν το Dancing ήμουν ο Τρύφωνας Σαμαράς, έχω μια καριέρα και μια πορεία που δεν μου την αλλάζει κανείς. Έχω χτενίσει την Λίντα, την Ναόμι, την Κλόντια, την Ελ Μακφέρσον.»

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife