Ποιοι θα κάνουν …ποδαρικό στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου;

Αποτέλεσμα; Η εκπομπή βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη και είναι πανέτοιμη να συνεχίσει το τηλεοπτικό της ταξίδι στους δέκτες μας. Οσο για τον… καπετάνιο της ; Επιστρέφει στο πλατό με πολύ κέφι και αποφασισμένος να μας χαρίσει πολλές ακόμα αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.
 
Σύμφωνα ,λοιπόν, με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, το «Βράδυ» και ο Πέτρος Κωστόπουλος σηκώνουν… άγκυρα την Παρασκευή και μας περιμένουν όλους σε αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινούν. Μάλιστα, η εκπομπή δεν θα μεταδίδεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, αλλά δύο. Και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 11.15 μ.μ, καλύπτοντας ουσιαστικά το κενό που αφήνει πίσω του το «Ράδιο Αρβύλα» ! Βέβαια, εννοείται πως τις Πέμπτες εκείνες που θα έχει ποδόσφαιρο, ο Πέτρος θα απουσιάζει από τους δέκτες μας. 
 
Οσο για το ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής ; Ποδαρικό στο «Βράδυ» θα κάνουν τόσο ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς, στην πρώτη του εμφάνιση και συνέντευξη από την ημέρα που έγινε και για δεύτερη φορά μπαμπάς, αλλά και ο πάντα ανατρεπτικός και απολαυστικός Σάκης Μπουλάς ! 
 
Και όλα αυτά; Οπως σας είπα, την Παρασκευή το βράδυ στον ΑΝΤ1 ! 

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Εβδομάδα γεμάτη πρεμιέρες στον ΑΝΤ1!

Και επισήμως στον ΑΝΤ1 ο Κωστόπουλος …επί 2!