Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται το νέο χρόνο με...

Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, στις 09:45, η Αντωνία Καλλιμούκου μιλάει για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη ζωή της.
Ο Γιάννης Αϊβάζης δίνει την πιο απολαυστική και αποκαλυπτική του συνέντευξη, ενώ η Έλενα Ράπτη μιλάει για όλα χωρίς δισταγμό. Η Άση Μπήλιου μας ενημερώνει για τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις δίνοντας έμφαση στα ερωτικά και τα οικονομικά μας!
Ο pastry Chef Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει το πιο λαχταριστό cheesecake με τα μελομακάρονα των γιορτών, ενώ η διάθεση απογειώνεται με μουσικές διασκευές και τραγούδια από το συγκρότημα «48 ώρες»!
Τέλος, θα απολαύσουμε τον Λευτέρη Ελευθερίου σε μια απρόβλεπτη εμφάνιση και σε ένα ρόλο που θα ενθουσιάσει!

Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, στις 09:45, στην παρέα μας έρχεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και η Σίσσυ Φειδά που δε διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει την πιο λαχταριστή τάρτα με κομπόστα αχλάδι και κρέμα κάστανο.
Ο make up artist των επωνύμων Δημήτρης Δημητρούλης επιμελείται το ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές και ξανθές και δίνει πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς.
Τέλος, το κέφι απογειώνεται με τον Νίκο Ζωιδάκη και τις μαντινάδες του.