Ποιοι θα είναι καλεσμένοι στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»;

Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του Alpha;

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ο Κώστας Δόξας έρχεται να μιλήσει για όλα, να αποκαλύψει προσωπικά μυστικά, αλλά και την σχέση του με τον Elvis Presley. Η Κατερίνα Κούκα και η Σοφία Βόσσου κάθονται στον καναπέ μας για μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ερμηνεύουν πανέμορφα τραγούδια και εξηγούν τι ακριβώς συμβαίνει «Πριν το χάραμα!».

Ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος αποκαλύπτει εικόνες από την πολυαναμενόμενη ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι», μιλά αποκλειστικά με ηθοποιούς και προτείνει τις ταινίες της εβδομάδας. Αποκριάτικες στολές και ιδέες για μεταμφιέσεις, μια λαχταριστή συνταγή από τον σεφ Βασίλη Μάνδρο και ένα δυναμικό χορευτικό από ομάδα νέων και ταλαντούχων χορευτών μας ανεβάζουν τη διάθεση!

Ακόμα, πλούσια δώρα, ξεχωριστές συναντήσεις και μία πρώτη ματιά στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «10η εντολή» που επιστρέφει στον Alpha, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου.

Την Κυριακή στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» η Ματθίλδη Μαγγίρα έρχεται και τα ανατρέπει όλα με το ταλέντο και την χαρισματική της προσωπικότητα.

Στο ίδιο καναπέ θα κάτσει και ο Παντελής Καναράκης αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο ξεχωριστός καλλιτέχνης είναι.

Αληθινές κουβέντες και ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα μας κρατάνε την πιο ωραία συντροφιά. Ακόμα, έξυπνες ιδέες και λύσεις από το σεφ Στέλιο Ξύδα και τον διακοσμητή Νίκο Κωνστάντη για να οργανώσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το δικό σου παιδικό party.

Η Άννα Βίσση εμφανίζεται αποκλειστικά στην εκπομπή και μας δίνει μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη ροκ όπερα «Οι καμπάνες του Edelweiss».