Ποιοι παίκτες επέστρεψαν στα live του X Factor;

X Factor

Δείτε την εμφάνισή τους στη σκηνή του show!

Στα live του X Factor επέστρεψαν οι Coda Project. Το ντουέτο που αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες, επανήλθε ξανά στο show, έπειτα από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

[dfp_ads id=236982]

Στο προηγούμενο live, ο Μπάμπης Στόκας είχε ξεσπάσει κατά του κοινού, λόγω της αποχώρησης των Coda Project και μάλιστα είχε αποφασίσει να μην κάνει ξανά κριτική στους διαγωνιζόμενους.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνουμε εμείς εδώ. Τα παιδιά, αυτοί που διαλέξαμε, είναι όλοι καλοί, έχουν καλά θετικά στοιχεία και αρνητικά κάποιες μέρες. Καθόμαστε και λέμε μία μέρα “δεν τα πήγες πολύ καλά” ή στον άλλον “ήσουν καταπληκτικός”. Ο “καταπληκτικός” φεύγει και ο “δεν τα πήγες πολύ καλά” μένει. Υπάρχει ένα ζήτημα εδώ, τι ακριβώς κάνουμε; Έχει καμιά σημασία να πω εγώ ότι “δεν τα πήγες καλά σήμερα” ή ότι “ήσουν πάρα πολύ καλός”; Ο κόσμος πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι δεν ψηφίζουμε τον Καλαματιανό επειδή είμαστε από την Καλαμάτα. Τον ψηφίζουμε γιατί είναι καλός. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν έχει κανένα νόημα όλη αυτή η διαδικασία. Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας σε αυτό. Μην γίνουμε το Survivor 2…», είχε πει μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Στόκας.

Στην σημερινή ψηφοφορία, το τηλεοπτικό κοινό είχε να επιλέξει ανάμεσα στους Coda Project, Σάββα Σαββίδη και Μαριάννα Γεωργιάδου. Η απόφαση ήταν να επιστρέψει μέσα στο show το ντουέτο από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα.

Οι Coda Project τραγούδησαν στη σκηνή του X Factor…