Ποιοι πάγωσαν και ποιοι ζεστάθηκαν με τον χορό στον πάγο;

Ακολούθησαν οι τηλεθεατές και αυτή την Κυριακή τα διάσημα πρόσωπα του πάγου;

Το χθεσινό show είχε από όλα! Τούμπες, τραυμαστισμούς, ξεσπάσματα αλλά και μία συγγνώμη από την κριτή του Dancing On Ice Έλενα Παπαρίζου προς την διαγωνιζόμενη Χριστίνα Παππά για ό,τι ειπώθηκε στο προηγούμενο show. Στάθηκαν όλα αυτά ικάνά για να τους ακολουθήσουν οι τηλεθεατές;

Από ό,τι δείχνουν οι μετρήσεις τις Nielsen «ναι»! Αν και τα υπόλοιπα προγράμματα δεν δε΄χτηκαν την «ήττα» τους χωρίς να πολεμήσουν! Συγκεκριμένα το 27,9% των τηλεθεατών παρέμειναν «κολλημένοι» στα παγοπέδιλα των διαγωνιζόμενων. Ενώ μεγάλος ανταγωνισμός υπήρξε από τον Άις Κιουμπ και τον Σάμιουελ Τζάκσον που πρωταγωνιστούν στην ταινία «XXX: Ο Απόλυτος πράκτορας» που προβλήθηκε απέναντι στο show από το MEGA, μέχρι λίγο μετά τις 23:00 συγκεντρώνοντας το 20,8% της τηλεθέασης, παραδίδοντας έπειτα την σκυτάλη στους Πρωταγωνιστές που συγκέντρωσαν το 22,3% των τηλεθεατών. Από την άλλη, πλευρά το 17,3% των τηλεθεατών επέλεξαν μία δοκιμασμένη συνταγή μαζί με το STAR που πρόβαλε την Παριζιάνα με την Ρένα Βλαχοπούλου.

Στο νεανικό κοινό 15-44 το show του πάγου συγκέντρωσε το 27,4%, Η ταινία στο MEGA το 23% και η ταινία στο STAR το 17,4%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις ΕΔΩ!Διαβάστε ακόμα:

Dancing On Ice – Η Πάμελα αποχώρησε από το παγοδρόμιο!

Τραυματίστηκε ο Χειμωνέτος από την on – air διπλή τούμπα!

Η Έλενα Παπαρίζου ζητάει «χίλια συγνώμη» από την Χριστίνα Παππά!

Η απίστευτη τούμπα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου!

Ποια διάσημη έφυγε από το κοινό του Dancing για να φάει πατατάκια;

Ποια παίκτρια του Dancing έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για να χορέψει ως κύκνος;

Φοράει ή όχι το δαχτυλίδι του Αλεξέι η Μαριάννα;