Ποιοι «κλειδώνουν» για το Dancing

Διαβάστε ποιοι αποχωρούν από το Dancing πριν ακόμα ξεκινήσει

Και μάλιστα; Τρέχουν να προλάβουν, γιατί ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν λέει να τελειώσει αυτό το… σήριαλ για το ποια θα είναι τελικά τα φετινά ζευγάρια που θα μας πουν… «χορεύετε ;» από τις 13 Μαρτίου.

Ετσι, η λίστα των ονομάτων που παίζουν για να… παίξουν στο παιχνίδι, έχει αρχίσει να θυμίζει πολύ το… γεφύρι της Αρτας ! Ολημερίς την χτίζουνε κι αυτήν, αλλά μέχρι τώρα; Μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να την τελειώσουν. Κι απο εκεί που τα σχεδόν μισά ονόματα – όπως είχε ακουστεί – υποτιθεται πως είχαν βρεθεί και είχαν κλείσει, αίφνης έχουμε αποχωρήσεις, που ανάβουν νέες φωτιές στον ΑΝΤ1. Τα ονόματα που ακούγονται πως έχουν κλειδώσει είναι τα εξής : Νάντια Μπουλέ, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Λαμπαθάκης, Γωγώ Μαστροκώστα, Μαριέττα Χρουσαλά, Ελεονώρα Μελέτη, Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Χρανιώτης.

Ε, απο την παραπάνω ,λοιπόν, σύνθεση είχαμε μία ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, δύο αποχωρήσεις… βόμβα και αυτές οι αποχωρήσεις δεν είναι άλλες απο την αποχώρηση τόσο της Νάντιας Μπουλέ, όσο και της Μιμής Ντενίση. Η Νάντια δεν θα είναι στο σόου, παρά το γεγονός ότι μία χαρά ίντριγκα θα έκανε η παρουσία της, σε συνδυασμό και με την «Danciκή» παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου. Αλλωστε, πολλοί είχαν σπεύσει να σχολιάσουν σαν… φοβερή είδηση την τηλεοπτική αυτή συνύπαρξη.

Η Νάντια όχι δεν θα είναι στο «Dancing» γιατί έκλεισε μία σειρά απο συναυλίες, ενώ και η Μιμή Ντενίση λόγω καλλιτεχνικών υποχρεώσεων, αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας απο το πολυσυζητημένο σόου του ΑΝΤ1.
Μάλιστα, αυτή η αποχώρηση της Μιμής κακοφάνηκε ιδιαιτέρως στους Αντεννικούς, αφού θεωρούσαν την Μιμή ως ένα απο τα πιο δυνατά πρόσωπα της εκπομπής.

Και επειδή απ ΄ότι καταλαβαίνετε, ο χορός των ονομάτων ακόμα καλά κρατεί, να σας ξανά πω και πάλι, πως είναι πολύ πιθανό «ναι» στο «Dancing» να πει και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, κάνοντας την απόλυτη έκπληξη !

Νάνσυ Νικολαΐδου