Ποιοι είναι οι καινούριοι παίκτες του Big Brother

Big Brother

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα και η Βασιλική Χάνου είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο Big Brother.

Στο Live της Παρασκευής στο σπίτι του Big Brother είχαμε μια αποχώρηση, αλλά και δύο νέες αφίξεις. Ο Βλαδίμηρος Νικόλα και η Βασιλική Χάνου είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο σπίτι και αναμένεται να δώσουν νέα διάσταση στην καθημερινότητα των παικτών. Ποιοι είναι, όμως, οι δύο νέοι παίκτες;

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει με τη μητέρα του. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ.

Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για εκείνον και τη μητέρα του. Στο παρελθόν υπήρξε παχύσαρκος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει ολοκληρώσει ερωτικά με κοπέλα.

Στο Big Brother μπαίνει για να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κόσμο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

Η 53χρονη Βασιλική Χάνου έχει δυο ενήλικα παιδιά… κοντά στην ηλικία κάποιων συγκατοίκων της. Δικαιωματικά λοιπόν πιστεύει πως της ανήκει ο τίτλος «Μαμά του Big Brother!» Η διαφορά ηλικίας δεν τη φοβίζει καθόλου αφού γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες ηλικίες και θα γίνει πολύ γρήγορα μέρος της παρέας!Η Βασιλική ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά τώρα, χωρισμένη και ελεύθερη… δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή!

Καλόψυχη και… διορατική, αυστηρή αλλά δίκαιη… θέλει μέσω της εμπειρίας στο σπίτι του Big Brother να κερδίσει αυτοπεποίθηση!  Το motto της; «V for Vasiliki!».