Ποιο κόμμα ψήφισε η Άννα Παναγιωτοπούλου στις τελευταίες εκλογές;

Γιατί απογοητεύτηκε μετεκλογικά και τι λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Για τις πρόσφατες εκλογές, το κόμμα που ψήφισε και την πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. 

Η ηθοποιός δήλωσε απαισιόδοξη για το αν πρόκειται να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη χώρα μας το επόμενο διάστημα και όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το αν ο Τσίπρας θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση, είπε:

«Θα αλλάξει, αλλά δεν ξέρω προς τα που θα αλλάξει. Παίζει ρουλέτα, δεν πάει καθόλου στα σίγουρα. Αυτό είναι ένα τεράστιο ρίσκο κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω ότι αυτό το ρίσκο αν το έπαιρνε κάποιος πολιτικός θα έπρεπε να είχε την απόλυτη πλειοψηφία. Αυτό δεν θα συμβεί. Αυτό το ρίσκο θα παρθεί από ένα πολύ μικρό μέρος των Ελλήνων».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε και για το κόμμα που ψήφισε στις εκλογές του Μαΐου, σημειώνοντας ωστόσο, ότι η μετέπειτα στάση του, την απογοήτευσε…

«Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα Δημοκρατική Αριστερά, Φώτη Κουβέλη. Θεωρούσα ότι ήταν το πιο σοβαρό πρόσωπο από όλα. Το πιο πιθανό είναι να τον ψηφίσω και τώρα, αλλά λίγο με απογοήτευσε το ότι του μέτρησε το πολιτικό κόστος περισσότερο από το τι συμφέρει τη χώρα αυτή τη στιγμή. Όταν ο κόσμος πεινάει, να ξανακάνουμε εκλογές;

Δείτε τι είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου:

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει: «Το ΚΚΕ είναι ένα παράσιτο»!

Παπαρήγα στον Παπαδάκη: «Η κρατική τηλεόραση έχει γίνει …του ΣΥΡΙΖΑ»!