Ποιο είναι το μέλλον για το Πρωινό ΣουΚου και τη Μαρία Μπεκατώρου;

«Το αν θα παραμείνει η Μαρία Ηλιάκη στον ΑΝΤ1 εξαρτάται από το τι…».

Το δικό της ρεπορτάζ για το “Πρωινό ΣουΚου” παρουσίασε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη “Με το καλημέρα”. Η γνωστή δημοσιογράφος επιβεβαίωσε πως το σαββατιάτικο πρωινό του ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί κανονικά με τη Μαρία Μπεκατώρου, ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει το ποιος ή ποια θα βρίσκεται δίπλα της.

«Θυμάστε που σας έλεγα ότι το Πρωινό ΣουΚου δεν πρόκειται να κοπεί; Βγήκαν και έγραφαν “κόβεται, δεν θα συνεχίσει”. Όχι, το Πρωινό ΣουΚου παραμένει και του χρόνου, σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου και μένει να δούμε τώρα αν θα είναι μόνη της. Μένει να δούμε αν θα βάλουν κάποιον ή κάποια δίπλα στη Μαρία. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εγώ ρώτησα χθες “υπάρχει περίπτωση η Μαρία Ηλιάκη να μετακινηθεί από το Πρωινό στο Πρωινό ΣουΚου;” και μου λένε όχι. Μου είπαν ότι “η Μαρία Ηλιάκη είναι ένα πρόσωπο του ΑΝΤ1 και το αν θα παραμείνει ή όχι, εξαρτάται από το τι θέλει η ίδια να κάνει και αν θα τα βρούμε σε αυτό το θέμα”. Πόσο μπορεί να βάλει νερό στο κρασί της; Να κάνει κάτι παράλληλα με κάποιους άλλους γιατί μόνη της αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σε concept. Κρατάμε το σίγουρο εμείς, ότι το ΣουΚου συνεχίζει και του χρόνου με την Μαρία Μπεκατώρου».

Όσον αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στον ΑΝΤ1, όχι ως παρουσιάστρια, αλλά ως ηθοποιός. Είναι το νέο σίριαλ, μια νέα κωμωδία που ετοιμάζει ο Λευτέρης Παπαπέτρου. Η Ζέτα θα είναι πρωταγωνίστρια στη νέα κωμωδία που μάλλον θα ξεκινήσει στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς και μαζί της θα είναι και η Μαρία Καβογιάννη.