Ποιες εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου σημείωσαν τα υψηλότερα νούμερα;

Το "Στην υγεία μας ρε παιδιά" έκλεισε τον δέκατο χρόνο προβολής...

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τον 10ο χρόνο της και τον πρώτο στον Alpha, καθώς συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κατέκτησε την 1η θέση στη ζώνη προβολής της, στο σύνολο κοινού.

Και αυτή τη σεζόν, η εκπομπή έδωσε έμφαση στην ποιότητα και επικεντρώθηκε στο καλό ελληνικό τραγούδι. Χωρίς στεγανά και διακρίσεις, απέδειξε με την ευρύτητα και την ποικιλομορφία των αφιερωμάτων ότι εστιάζει στο αυθεντικό και το διαχρονικό.

Κάθε Σάββατο βράδυ, γίναμε όλοι μια παρέα, μια φωνή και διασκεδάσαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε. Περισσότεροι από 150 ερμηνευτές, 600 χορευτές, 250 μέλη χορωδιών και 850 εκλεκτοί καλεσμένοι συναντήθηκαν μαζί μας μελωδικά και μας χάρισαν πάνω από 1.000 τραγούδια σε 34 μοναδικά αφιερώματα.

Οι εκπομπές της σεζόν, που ξεχώρισαν, εστίασαν σε:μεγάλες μορφές της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκπομπή. Aπό τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, μέχρι τον Γιάννη Σπανό και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Mεγάλους απόντες, που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στο ελληνικό τραγούδι. Aπό τους συνθέτες Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργο Ζαμπέτα, Απόστολο Καλδάρα, Γιώργο Μητσάκη και Μιχάλη  Σουγιούλ μέχρι τους ερμηνευτές Δημήτρη Μητροπάνο, Στράτο Διονυσίου και Στέλιο Καζαντζίδη.

Σύγχρονους αλλά και πολλά υποσχόμενους  δημιουργούς και ερμηνευτές. Από τον Νίκο Πορτοκάλογλου ως τον Κωστή Μαραβέγια και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στο κλασσικό, στο ρεμπέτικο και το δημοτικό παραδοσιακό τραγούδι, παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Συμμετείχαν περισσότεροι από 120 χορευτές με τοπικές ενδυμασίες.

Προσπάθειες και ομαδικές δουλειές που αξίζει να αναδειχθούν και να υποστηριχθούν. Από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που αποτελείται από 45 μουσικούς, μέχρι την Ορχήστρα Νέων Δίου και τα 40 και πλέον παιδιά που την απαρτίζουν.

Η πορεία του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε υψηλές επιδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή ήταν 1η στη ζώνη της, στο σύνολο του κοινού, με μέσο όρο τηλεθέασης 31,2%. Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44 κατέγραψε επίσης υψηλή τηλεθέαση με μέσο όρο 18,1%, ενώ ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες ηλικίας 35-44 με μέσο όρο 21,7%.

Η εκπομπή φυσικά, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν,, αφού ανανέωσε το  το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα:

Πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Σπύρος Παπαδόπουλος;