Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα

Τηλεθέαση

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.

Αύριο ξεκινάει, ουσιαστικά, η νέα σεζόν για τα κανάλια. Οι εκπομπές που θα βγουν στον αέρα τη νέα χρονιά είναι και πάλι πολλές και υπόσχονται “καυτά” θέματα, αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες.

Το πρωί της Δευτέρας, στις 08:00, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας πει την πρώτη “καλημέρα”. Το Happy Day ξεκινάει και δίπλα στην γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκονται, όπως και πέρυσι ο Δημήτρης Παπανώτας, η Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς. Και όπως είναι φυσικό, καθημερινά θα γίνεται και η ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989, όπου οι Δήμος Βερύκιος και Σπύρος Λάμπρου θα αναλύουν με τη σειρά τους πρόσωπα και γεγονότα.

happyday

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν θα κάνει και η Τατιάνα Στεφανίδου στις 15:45 στο Epsilon. Η εκπομπή “Tatiana Live” ξεκινάει δυναμικά τη φετινή χρονιά, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι η πρώτη καλεσμένη θα είναι η Όλγα Τρέμη.

tatiana1

Την σκυτάλη αναμένεται να πάρουν την επόμενη εβδομάδα οι υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού Epsilon. Ο Μένιος Φουρθιώτης και τα “Αποκαλυπτικά” θα βγουν στον αέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Δευτέρα 19 του μηνός, πρεμιέρα θα κάνουν η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και η Χριστίνα Λαμπίρη.