Ποια τραγουδίστρια θα αντικαθιστούσε τη Μαρία Μπακοδήμου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο;

Μαρία Μπακοδήμου

Το παρασκήνιο για την ξαφνική αναβολή του Power of Love για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Κι εκεί που είχαμε αρχίσει να βλέπουμε το τρέιλερ για το reality αγάπης, ξαφνικά μάθαμε ότι αναβάλλεται για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτή την απόφαση του ΣΚΑΪ;

Η Μαρία Μπακοδήμου λέει από την πλευρά της: «Υπήρχε μια σκέψη να πάει το Power of Love από την αρχή. Θα ήταν πολύ ιδιαίτερο, όμως, γιατί υπήρχε το Ταλέντο και τελικά θα είμαι στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό. Τον Φεβρουάριο θα πάω Κωνσταντινούπολη».

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο Happy Day το άγνωστο παρασκήνιο: «Το θέμα με το Power of Love έχει λίγο παρασκήνιο. Η Μαρία Μπακοδήμου μπορούσε να το κάνει τώρα και μάλιστα είχαν βρει ήδη την αντικαταστάτριά της για το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Είχαν βρει μια τραγουδίστρια, δεν έχει διαρρεύσει, η οποία στάθηκε πάρα πολύ άτυχη από ότι βλέπετε γιατί την τελευταία στιγμή αποφάσισαν ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ υπερβαίνει το μπάτζετ που είχαν υπολογίσει και κράτησαν το Power of Love για το δεύτερο μέρος της σεζόν. Οπότε η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι στο Ταλέντο. Όλοι ψάχνουμε ποια είναι η τραγουδίστρια».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…