Ποια θα είναι Μες Στην Καλή Χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο;

Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στον Alpha...

Δώρα, προτάσεις μόδας, συμβουλές σωστής διατροφής και πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού είναι όσα θα φροντίσει για εσάς η παρέα του «Μες στην καλή χαρά», το Σάββατο 7 Ιουνίου. Οι μικρές παρουσιάστριες, με τη σειρά τους, μέσα από το παιδικό δελτίο παρουσιάζουν θέματα που αφορούν σε παιδιά και γονείς. Η παρέα θα ομορφύνει με την εκρηκτική Shaya, που θα μιλήσει για το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Πρισίλα: Η βασίλισσα της Ερήμου» στο οποίο συμμετέχει. Στον καναπέ της εκπομπής θα καθίσει και ο Χρήστος Νέζος για μια κουβέντα εφ’ όλης της. Ακόμα, ταξιδεύουμε στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου όπου η κάμερα καταγράφει την κοινωνική αποστολή της λέσχης φουσκωτών «Ναυτίλος», που μοιράζει είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και σχολικά είδη. Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τη Μπέσσυ Μάλφα, στο σχολείο όπου πέρασε τα μαθητικά της χρόνια.

Την Κυριακή 8 Ιουνίου, το «Μες στην καλή χαρά» πάει Μουντιάλ. Οι «δάσκαλοι» του αθλητικού ρεπορτάζ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Γιάννης Θειακός, μιλούν για τον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό θεσμό. Συγκίνηση, μνήμες, χαμόγελα, δέκα χρόνια μετά την ιστορική κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου από την Εθνική Ελλάδος το 2004. Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα;

Το Κυριακάτικο πρωινό όμως, εκτός από μπάλα περιλαμβάνει και εξορμήσεις. Συντροφιά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξιδεύουμε για ακόμα μία φορά στη Βαρκελώνη όπου επισκεπτόμαστε το πρώτο παιδικό καφέ στην Ευρώπη και από εκεί μεταφερόμαστε στο Αγαθονήσι για τον δεύτερο σταθμό της κοινωνικής αποστολής της λέσχης φουσκωτών «Ναυτίλος». Επίσης, ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος από το «Κάτω Παρτάλι» έρχεται για να αποκαλύψει όσα πρόκειται να δούμε προσεχώς στη σειρά. Την παρέα συμπληρώνουν δύο νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες, η Μαλού και ο Άρης Πλασκασοβίτης.