Ποια πρόσωπα θα δούμε στο παρκέ του «DWTS 5»;

Θα δούμε την Άντζελα Δημητρίου στο Dancing 5;

Το κανάλι του Αμαρουσίου, αυτές τις μέρες , έχει ρίξει το βάρος του στα πρόσωπα που θα δούμε σαν συμμετέχοντες στο σόου χορού που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα το πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Όπως είναι φυσικό πολλά είναι τα πρόσωπα που κάνουν ραντεβού με τον σταθμό, για μια θέση στους υποψήφιους χορευτές. Το κανάλι από την πλευρά του θέλει να καταλήξει σε πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και γι' αυτό τον λόγο καθημερινά περνάνε την πόρτα του στούντιο ΚΑΠΑ, πολλά και δυνατά ονόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν περάσει από το κανάλι και είναι σε συζητήσεις για το σόου, η Μίνα Ορφανού, η Νίκη Κάρτσωνα, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη,αλλά και η Άντζελα Δημητρίου είναι σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Αντ1, η οποία μάλιστα το αποκάλυψε η ίδια σήμερα το πρωί στο Happy Day.

Ακόμα κανένα από τα πρόσωπα δεν έχουν κλείσει οριστικά, αφού είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Όσοι βιάζονται και θέλουν να μάθουν τα πρόσωπα που τελικά θα βρεθούν στο παρκέ του Dancing 5, θα πρέπει να περιμένουν.

Παυλίνα Ντάσιου

//www.youtube.com/embed/GJdpOtK9ZS4