Ποια πρόσωπα θα δούμε στο Happy Day όταν η Σταματίνα φύγει για να γεννήσει;

Όλοι όσοι θα περάσουν από την εκπομπή..Μόνο στο ZappIT!

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποχωρήσει από το πόστο της , ώστε να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Oπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο ΖαππιΤ, το κανάλι είναι πολύ ικανοποιήμενο τόσο από τα νούμερα που σημειώνει η εκπομπή,όσο και από τη γλυκειά Σταματίνα. ΄Έτσι δεν έχει κανέναν λόγο να θέλει να αλλάξει κάτι, ή να βάλει καποιο άλλο πρόσωπο στη θέση της, έστω και για το μικρό χρονικό διάστημα που θα λείπει.

Αντί αυτού το κανάλι αποφάσισε να έχει κάθε μέρα ένα διαφορετικό πρόσωπο που θα εντάσσεται στο πάνελ υπό τη μορφή καλεσμένου. Το Zappit λοιπόν έχει αποκλειστικά όλα τα ονόματα όσων θα περάσουν τις μέρες που θα λείπει η Σταματίνα από την εκπομπή και σας τα παρουσιάζουμε:

Ηλίας Βρεττός,Kωσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Καινούργιου,Βασίλης Καλλίδης, Μάρκος Σεφερλής,Δημήτρης Αλεξάνδρου,Τέτα Καμπουρέλη,Κατερίνα Καραβάτου,Παύλος Σταματόπουλος,Κατερίνα ΖαρίΒασίλης Καλλίδης, Τρύφωνας Σαμαράς και Ιωάννα Λίλλη.

Τα παραπάνω ονόματα έχουν ήδη κλείσει θέση στην εκπομπή , ενώ υπάρχουν και κάποια άλλα πρόσωπα που ακόμα συζητάνε με το κανάλι όπως οι: Θανάσης Πάτρας, Κατερίνα Στικούδη, Γιώργος Τσαλίκης, Δούκισσα Νομικού, Κώστας Δόξας, αλλά είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Πρέπει να πούμε ότι η εκπομπή έχει γίνει από την αρχή η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού με υψηλά νούμερα τηλεθέασης κυριίως στο νεανικό κοινό, με αποτέλεσμα όλα τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόσκληση από το κανάλι να πούν χωρίς δεύτερη σκέψη το ναι και έτσι να βρεθούν στο πλατό της εκπομπής για να μας πουν το Happy Day

Παυλίνα Ντάσιου