Ποια παρουσιάστρια επιστρέφει σήμερα στην τηλεόραση με νέα εκπομπή;

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και στιλ...

 Αυτό έρχεται να μας… διδάξει μέσα από την καινούργια τηλεοπτική εκπομπή «LIFE AND SPACE» η παρουσιάστρια, interior designer Σίσσυ Φειδά που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σήμερα στις 16.00.

Η εκπομπή φιλοξενεί και παρουσιάζει στους τηλεθεατές, μία ευρεία γκάμα θεμάτων, που αφορούν στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

Πιστεύοντας πως η αισθητική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, η εκπομπή ενημερώνει σε σχέση με τάσεις και ειδήσεις της διεθνούς επικαιρότητας, παρουσιάζει αφιερώματα σε διαφορετικά στυλ και προτείνει ιδέες και λύσεις για την αξιοποίηση αντικειμένων που ήδη διαθέτουμε στο χώρο μας.

Έλληνες αρχιτέκτονες με διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση, μιλούν για τα σημαντικότερα έργα τους, ενώ δημιουργοί, καλλιτέχνες και πρόσωπα της showbiz ανοίγουν την πόρτα τους και μοιράζονται μαζί μας εικόνες από τον προσωπικό τους χώρο.

Γκαλερί, μουσεία, πρωτοποριακά κτίρια και θέματα lifestyle πρωταγωνιστούν στις στήλες της εκπομπής, όπως επίσης ρεπορτάζ αγοράς και συμβουλές διαμόρφωσης χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες ανθρώπων διαφορετικών προφίλ και ηλικιών. 

Διαβάστε ακόμα:

O ξαφνιασμός της Σίσσυς Φειδά στον αέρα!