Ποια γνωστή πολιτικός θα είναι καλεσμένη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Δείτε όλους τους καλεσμένους της εκπομπής 'Σπίτι μου, σπιτάκι μου"...

Το Σάββατο 6 Ιουνίου η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» κάθεται στον καναπέ μας για μια συζήτηση γεμάτη αλήθεια, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις ενώ μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και ευεξίας.

Στην παρέα μας είναι και η Άντα Λιβιτσάνου που μας μιλάει για το γάμο, τη ζωή της, τις περίεργες παρεξηγήσεις που την «ακολουθούν», ενώ παρουσιάζει και μια γλυκιά συνταγή.

Ακόμα, η Κωνσταντίνα και ο Παύλος συναντούν τον Θοδωρή Μαραντίνη για μια ξεχωριστή συνέντευξη!

Τέλος, ο Θέμης Γεωργαντάς γιορτάζει τα πιο μουσικά γενέθλια των ημερών και αποκαλύπτει όλα του τα μυστικά και ο Κώστας Καραφώτης τραγουδάει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες και παρουσιάζει αποκλειστικά το καινούριο του τραγούδι!
Ζωντανές συνδέσεις, αθλήματα στην άμμο, πλούσια δώρα, παιχνίδια, επικαιρότητα!

Κυριακή πρωί και η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» γυρίζει τον κόσμο με τα πιο ωραία και αναπάντεχα ταξίδια. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έρχονται στην παρέα μας και παρουσιάζουν το ωραιότερο World Party της ζωής τους με εκπλήξεις και συγκίνηση.

Ακόμα μαζί μας η Ραχήλ Μακρή σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και ο Νίκος Παπαδάκης που μας αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού του.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Κέρκυρα μας ταξιδεύει με γεύσεις και ξεχωριστή μουσική.

Τέλος, ο Νικηφόρος μας ανεβάζει το κέφι με τα τραγούδια του!