Ποια εκπομπή ρίχνει αυλαία;

Διαβάστε τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

 Η Σύλβια Κλιμάκη και η εκπομπή «Στην Πράξη», υποδέχονται το καλοκαίρι από το Ναύπλιο, την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 11.45 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής σεζόν η Σύλβια Κλιμάκη, με αφορμή το Mediterranean Yacht Show, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος το Μάιο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, μαθαίνει τα πάντα για τις προοπτικές του πολυτελούς τουρισμού που μπορεί να προσφέρει η χώρα μας. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές χάρη στον πολυάριθμο στόλο θαλαμηγών, που πλέουν με ελληνική σημαία. Παράλληλα η εκπομπή ανακαλύπτει πώς είναι να εργάζεται κανείς σε τέτοιο περιβάλλον.
Στη συνέχεια η Σύλβια παρουσιάζει μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που στόχο έχει να διοχετεύσει τα βιογραφικά από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας, Στέφανος Κασσελάκης, εξηγεί με ενθουσιασμό πώς το CVfromGreece βοηθά την προσπάθεια των νέων Ελλήνων να πετύχουν στις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές σταδιοδρομίες τους παγκοσμίως, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τη διάθεση εθελοντικής προσφοράς πίσω στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, η Σύλβια παρουσιάζει τις διεθνείς διακρίσεις των ελληνικών επιχειρήσεων. Tα European Business Awards ταξιδεύουν φέτος στην Ελλάδα, και η ελληνική συμβουλευτική εταιρεία RSM, που τα στήριξε από την αρχή τους, εξηγεί τη φιλοσοφία πίσω από αυτά, ενώ οι 11 ελληνικές υποψηφιότητες στον τελικό, αποδεικνύουν στην πράξη πως οι ελληνικές εταιρείες δεν υστερούν σε τίποτα και μπορούν να συναγωνίζονται δυναμικά διεθνείς κολοσσούς.