Ποια είναι η νέα εκπομπή μαγειρικής που ξεκινά σήμερα;

Ποιος επιστρέφει στην τηλεόραση;

“Happy Cook” με τον ΕΥΤΥΧΗΣμένο μάγειρα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σήμερα και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14.30. Η εκπομπή «Happy Cook» ξεκινάει και φέρνει την πιο ΕΥΤΥΧΗΣμένη διάθεση,θετική ενέργεια, μαγειρική οικονομία και πανέξυπνες συνταγές που συνθέτουν ένα εξαιρετικό και ανατρεπτικό ξεκίνημα μιας σειράς εκπομπών με άρωμα Θεσσαλονίκης, πολύ κέφι από τον μοναδικό Ευτύχη Μπλέτσα.

Στην πρεμιέρα θα ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβει το κουλούρι Θεσσαλονίκης και δεν αφήνει κανέναν ουρανίσκο ασυγκίνητο. Ο Ευτύχης μετά από μία γρήγορη βόλτα στο κέντρο της πόλης, επιστρέφει στην κουζίνα και φτιάχνει κουλούρια! Προτείνει το κουλούρι ως εναλλακτικό κρουτόν σε σαλάτα και μετά φτιάχνει το πιο cool αυγό!! Αυγό βραστό πανέ…

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου: Ο Ευτύχης μπαίνει στην κουζίνα και φέρνει τα πάνω κάτω. Μετονομάζει τους κουραμπιέδες σε κουραμπλέδες και τα μελομακάρονα σε μελοκακάρονα. Δύο παραδοσιακές συνταγές σε παραλλαγές που μόνο ο ΕΥΤΥΧΗΣμένος μάγειρας μπορούσε να δείξει.

Την παραμονή Χριστουγέννων Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου: Μία τέλεια εναλλακτική γέμιση με μανιτάρια ξηρούς καρπούς, κάστανα και σύκα! Και υπερθρεπτική και χορτοφαγική! Αμέσως μετά συνεχίζουν με το must του φετινού Χριστουγεννιάτικου μπουφέ. Mini Burgers με γαλοπούλα πανέ, καραμελωμένα κρεμμύδια και μυστική σάλτσα που θα τους κάνει όλους να …χοροπηδούν από γευστική ευτυχία!

Ανήμερα Χριστούγεννα Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου βολτάρουν στη γιορτινή Θεσσαλονίκη και κάνουν μια στάση στην κουζίνα για να φτιάξουν δύο απλές και πεντανόστιμες συνταγές με περισσεύματα γαλοπούλας: Μια απίστευτη γαλοπουλομακαρονάδα με ταλιατέλες και ένα τυλιχτό σάντουιτς με τορτίγια και κρεμώδη σάλτσα γιαουρτιού! Τα Χριστούγεννα στο Happy Cook είναι σοκολατένια και αστεράτα αφού η γιορτινή μέρα συμπληρώνεται με βόλτα στον Αστερόκοσμο και στο εργοστάσιο Σοκολάτας Θεσσαλονίκης! Χρόνια πολλά! Merry Happy Xmas Cook!!

Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου φτιάχνουν μία συνταγή έκπληξη! Τούρτα… όχι όμως γλυκιά! Φτιάχνουν αλμυρή κρέπα τούρτα που θα κάνει όλους να γλύφουν και τα δάχτυλά τους. Στη συνέχεια ο Ευτύχης φτιάχνει μια εύκολη, γρήγορη και προπαντός νόστιμη μακαρονάδα με ροζέ σάλτσα που σίγουρα θα λατρέψουν όλοι.