Ποια δημοσιογράφος θα βρεθεί αυτό το σαββατοκύριακο στο «Jenny Jenny»;

Δείτε τι έχουν ετοιμάσει για τους τηλεθεατές!

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στις 12:00, η Τζένη υποδέχεται στο σπίτι της τη Μαρία Σαράφογλου. Η δημοσιογράφος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά για τη δουλειά της αλλά και για την οικογένειά της.
Η Τζένη συναντά την Τζόυς Ευείδη με τον σκύλο της και βγαίνουν βόλτα στο πάρκο. Η Τζόυς μιλά για τους γονείς της, τα παιδικά της χρόνια, τα προσωπικά της. Ο Παναγιώτης με τη βοήθεια της Έλενας φτιάχνει ένα ιδιαίτερο επίτοιχο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο Γιώργος ετοιμάζει σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά και ντρέσινγκ μπαλσάμικο με μπλε τυρί. Ο Παναγιώτης δείχνει στα κορίτσια τα emojis που κάνουν θραύση στα social media. Στο top 10 έχουμε τα βιβλία που έγιναν ταινίες. Ο Γιώργος Τσούλης αποκαλύπτει στην Αμαλία πώς από ένα παχύσαρκο παιδί που ήταν, έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, η παρέα του Jenny Jenny βάζει τα χριστουγεννιάτικά της και στολίζει δέντρο.
Ο Μέμος Μπεγνής είναι ο καλεσμένος της Τζένης. Χαλαρώνουν, συζητούν και στο τέλος αρχίζουν το τραγούδι.
Τα κορίτσια προτείνουν και φορούν τα πιο όμορφα νυφικά και η Τζένη κάνει πρόταση γάμου στον Μέμο Μπεγνή! Ο Γιώργος φτιάχνει μια παραδοσιακή μπατζίνα. Η Ελιάνα έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στο παιδικό βιβλίο. Ο Παναγιώτης παρουσιάζει εφαρμογή γονικού ελέγχου για κινητά. Η Έλενα και η Τζένη μάς δείχνουν τις νέες τάσεις στο μανικιούρ. Στο top 10 της εκπομπής βλέπουμε διάσημους με «λερωμένο» ποινικό μητρώο.