Ποια δε θα καταφέρει στο GNTM να τερματίσει το ταξίδι στην Ιταλία;

GTNM

Απόψε στις 21.00 στο STAR.

Η επόμενη μέρα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας ξεκινά με μυστηριώδεις και συνοπτικές διαδικασίες στο GNTM. Οι 4 καλύτερες του διαγωνισμού καταφθάνουν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης: θα ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου.

Η απόγνωση, ο θρήνος, η εξάντληση και η συνειδητοποίηση είναι τα 4 συναισθήματα, που θα πρέπει να αποδώσει η κάθε κοπέλα και η Άννα – Μαρία είναι η υπεύθυνη για τη διανομή των ρόλων.

Η επιβλητική ατμόσφαιρα αλλά και η εντυπωσιακή απόδοση των κοριτσιών, τόσο ως πρωταγωνίστριες όσο και ως κομπάρσοι, ενθουσιάζουν τους κριτές, σε ένα γύρισμα, που η συγκίνηση είναι διάχυτη.

Τα πράγματα αλλάζουν ύφος και διάθεση στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, υποδέχονται τις
4 εκλεκτές στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδυάζει δυναμισμό και αισθησιασμό. Ως σέξι μηχανικοί των pit stop, τα κορίτσια ποζάρουν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ικανοποιεί για μια ακόμα φορά τους κριτές και το ταξίδι κλείνει με την καλύτερη επίγευση.

Η επιστροφή στο σπίτι του GNTM επιφυλάσσει μια έκπληξη στα μοντέλα, καθώς τους περιμένουν δώρα, άρωμα Χριστουγέννων, αγαπημένοι καλεσμένοι αλλά… και τελευταίες εντάσεις.

Η αποκάλυψη των φωτογραφιών στο πλατό υπογραμμίζει το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα επίδοξα top models. Το GNTM όμως είναι διαγωνισμός και έχει 3 μόνο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.