Πίτσα Παπαδοπούλου για Χάρις Αλεξίου: «Δεν παύει να μην μπορεί να τραγουδήσει η κοπέλα»

Πίτσα Παπαδοπούλου

"Σαν την τρίχα από τα μαλλιά μας είναι η φωνητική χορδή, κουράστηκε" τονίζει η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πίτσα Παπαδοπούλου, το απόγευμα της Κυριακής, στον Τάσο Τρύφωνος και την κυπριακή τηλεόραση. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της συναδέλφου της, Χαρούλας Αλεξίου να μην πραγματοποιήσει εκ νέου μουσική εμφάνιση.

Ειδικότερα, η Πίτσα Παπαδοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσο με θέλει ο κόσμος θα είμαι στο τραγούδι. Όταν δεν θα με θέλει ο κόσμος, δεν θα είμαι. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι ίσως έχεις μάθει και σε έναν τρόπο ζωής. Επειδή προς το παρόν δεν έχω ούτε εγγόνια, είμαι στο σπίτι οπότε αν δεν βγω και αν δεν τραγουδήσω… Ειλικρινά το λέω, κάθε μέρα νιώθω πιο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Θα μου πεις, εντάξει, θα πάμε 90 χρονών και θα τραγουδάμε; Όχι, δεν θέλω να πω αυτό. Μόλις καταλάβω όμως ότι δεν πρέπει, δεν θα τραγουδήσω».

«Στεναχωρήθηκα όταν η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της. Την αγαπώ και στεναχωρήθηκα. Η Χαρούλα βρήκε τον δρόμο της, γιατί πάντα ήξερε τι της γίνεται, οπότε βρήκε και γέμισε αυτή το κενό. Δεν παύει, όμως, να μην μπορεί να τραγουδήσει η κοπέλα».

«Είναι χιλιοστά αυτά… Σαν την τρίχα από τα μαλλιά μας είναι η φωνητική χορδή. Κουράστηκε, πιστεύω, η Χαρούλα. Κουράστηκε και έχει κάνει πολλά, πάρα πολλά. Δούλεψε πολύ και αυτή» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Πίτσα Παπαδοπούλου στη νέα της συνέντευξη.