Πίτσα Παπαδοπούλου: «Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα είμαι τρομαγμένη»

Πίτσα Παπαδοπούλου

"Θυμάμαι πως έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη" δήλωσε χαρακτηριστικά η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η λαϊκή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην αλλαγή που ένιωσε όταν άφησε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα και τις πρώτες της σκηνικές συνεργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Πίτσα Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε πως «θα πω το εξής. Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτός άνθρωπος με τους ανθρώπους της δουλειάς μου. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ξέρω τον λόγο. Καθώς βγήκα στη δουλειά, άλλαξα τελείως. Έγινα πιο σοβαρή, ενώ ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη και δούλευα και έβγαινα με παρέες. Ήρθα όμως στην Αθήνα και πιο κλειστός άνθρωπος. Κι ακόμη ντρέπομαι».

«Βγήκα και με έναν Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με την Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που ήταν κάτω ο Ξαρχάκος και η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα εγώ μόνος στις ταινίες. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η δουλειά εμένα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη».

«Όταν βγήκα να τραγουδήσω στο μαγαζί με τη Μοσχολιού, ο Ζαμπέτας έκανε σχέδια για μένα και τρόμαξα. Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά. Μην κοιτάς που δουλεύω» πρόσθεσε, επίσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.