«Πήρα τρεις μισθούς για μια φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα»

«Πήγα στο Grand Chalet για να πιω καφέ και ακούω τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου κα παθαίνω σοκ. Ήταν με τη Δήμητρα, ήταν η πρώτη έξοδός τους».

Η Νίνα Βλάχου έδωσε συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και αποκάλυψε πως είχε πάρει τρεις μισθούς ως δώρο από την εφημερίδα που δούλευε, επειδή έβγαλε φωτογραφία τον Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

[dfp_ads id=236982]

«Ένα από τα απρόοπτα ήταν επίσης με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα, όταν γύρισαν από το Χέρφιλντ. Πήγα στο Grand Chalet για να πιω καφέ και ακούω τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου και παθαίνω σοκ. Ήταν με τη Δήμητρα, ήταν η πρώτη έξοδός τους. Του είπα ότι έχω μια φωτογραφική μηχανή και αν μπορώ να τους φωτογραφήσω. Ο Ανδρέας, όντας τόσο πολύ ευγενής άνθρωπος, γύρισε και την κοίταξε για να δει αν ήθελε, εκείνη έδωσε τη συγκατάθεσή της και τους έβγαλα μια φωτογραφία που μπήκε στο πρωτοσέλιδο στην Απογευματινή. Πήρα τρεις μισθούς θυμάμαι, σαν δώρο από την εφημερίδα γιατί έγινε χαμός, πανικός», εξομολογήθηκε η Νίνα Βλάχου.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”…