Πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά η Κατερίνα Καινούργιου στο τρέιλερ του «Ευτυχείτε»

Κατερίνα Καινούργιου

Από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, το "Ευτυχείτε" επιστρέφει στο OPEN!

Ανανεωμένη, δυναμική, με θετική ενέργεια και την καλύτερη παρέα, η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να «σερβίρει» το πιο απολαυστικό και πλούσιο πρωινό στο OPEN από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!

Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα είναι πυρετώδεις και οι συνεργάτες του «Ευτυχείτε!»ετοιμάζουν τις καλύτερες εκπλήξεις! Την περασμένη Παρασκευή και το περασμένο Σάββατο γυρίστηκε το τρέιλερ της εκπομπής με την όμορφη παρουσιάστρια σε ρόλο έκπληξη!

Στο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε ήδη στον αέρα του OPEN, παρακολουθούμε την Κατερίνα Καινούργιου να συναντά γυναίκες όλων των ηλικιών, να μπαίνει στα σπίτια τους και να μοιράζονται τις καθημερινές τους στιγμές, τις χαρές αλλά και τους προβληματισμούς τους.

H Κατερίνα μαζί με τις τηλεθεάτριες γίνεται μια παρέα, η παρέα του «Ευτυχείτε!» που συνεχώς μεγαλώνει! Μάλιστα, η κάθε γυναίκα που συναντά η Κατερίνα. σύμφωνα με το σενάριο, εκφράζει και ορισμένα από τα σημαντικά κομμάτια του περιεχομένου της εκπομπής.

Μέσα από αυτή την ξεχωριστή επικοινωνία και αλληλεπίδραση, η Κατερίνα Καινούργιου διαμορφώνει το «Ευτυχείτε!» μαζί τους και καθημερινά από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 9:50 το πρωί, θα μας λέει την πιο «γλυκιά καλημέρα»

Το τρέιλερ του «Ευτυχείτε!», σκηνοθέτησε ο Κώστας Καπετανίδης.