«Το πιο ακριβό δώρο που έχω κάνει είναι ένα δαχτυλίδι 14.000.000 δραχμές»

«Έκανα έρωτα για πρώτη φορά στα 13. Με αποπλάνησε μια τραγουδίστρια»

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε στην συνέντευξη του στον Γιάννη Βίτσα και στην εκπομπή «Εμείς» πως το ακριβότερο δώρο που έχει πάρει σε γυναίκα, το έχει πάρει στην Ζώζα Μεταξά και μάλιστα το έχει ακόμα.

«Έχω δώσει 14.000.000 για ένα δαχτυλίδι στη Ζώζα. Ακόμα το έχει», ανέφερε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, ο οποίος παραδέχτηκε πως σήμερα οι σχέσεις τους είναι τυπικές, μετά τα όσα είχαν ειπωθεί από την πλευρά της…

[dfp_ads id=236982]

«Οι σχέσεις μας δεν είναι πάρα πολύ καλές, όμως μιλάμε. Έχουμε μια τυπική σχέση γιατί πληγώθηκα πάρα πολύ. Δεν της κρατάω κακία. Ήταν μια άτυχη στιγμή, νομίζω και για εκείνη και για το παιδί μου που βρέθηκε εκεί εκείνη τη στιγμή. Και κακή στιγμή για εμένα που είδα την εκπομπή και έκλαιγα. Αν έφταιγα να ζητήσω και συγγνώμη, αλλά να μην ξέρεις για ποιον λόγο έχει γίνει αυτό το πράγμα σε πληγώνει περισσότερο».

Ο Λευτέρης Πανταζής κάνει ακόμα μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως η πρώτη του ερωτική εμπειρία ήταν με μια τραγουδίστρια, που τον ξελόγιασε…

«Ήμουν πολύ μικρός όταν έκανα έρωτα για πρώτη φορά. 13-14 χρονών. Μια τραγουδίστρια με αποπλάνησε. Με ξελόγιασε. Ήμουν πολύ άτακτος. Όμορφος. Τραγουδούσα σε ένα κέντρο στο Αιγάλεω και της άρεσα και με έκανε άντρα.»

Διαβάστε περισσότερα για την τηλεόραση και τη showbiz!