Πηνελόπη Πιτσούλη: «Πού να ξέρω μάνα μου; Φεύγει το πρωί και πηγαίνει στη δουλειά του, έτσι μου λέει και τον πιστεύω»

Πηνελόπη Πιτσούλη

"Αν καταλάβαινα ότι απλά με απάτησε και πήγε με μία άλλη γυναίκα και το μυριζόμουν, θα το έλεγα: βρε κάτι έκανες. Θα έκανα πως δεν κατάλαβα και θα το άφηνα να περάσει" δήλωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και εξέφρασε την άποψή της για την απιστία και το πως θα δρούσε η ίδια σε περίπτωση που ο σύζυγός της τής έλεγε πως ερωτεύτηκε μία άλλη.

«Η γυναίκα που πει εμένα ο άντρας μου ποτέ… κι αν πέσω επάνω σε αυτήν που έχει πάει μαζί της; Οπότε λέω που να ξέρω μάνα μου; Φεύγει το πρωί και πηγαίνει στη δουλειά του. Έτσι μου λέει κι εγώ τον πιστεύω. Δεν έχω λόγους να μην τον πιστεύω. Γυρνά στην ώρα του και ποτέ δεν πήγε για ψάρεμα, ορειβασία για να πω ότι βρήκε πράγματα να τα κάνει μόνος του. Από εκεί και πέρα ξέρω εγώ τι κάνει;» ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Έπειτα λέω αν δεν γίνει αντιληπτό από εμένα, που σημαίνει ότι είναι καλός πατέρας, σύζυγος, μια χαρά πλάσμα, τι με νοιάζει τι κάνει όταν είναι μόνος του; Αν καταλάβαινα ότι απλά με απάτησε και πήγε με μία άλλη γυναίκα και το μυριζόμουν, θα το έλεγα: βρε κάτι έκανες. Θα έκανα πως δεν κατάλαβα και θα το άφηνα να περάσει. Αν, όμως, μού έλεγε ξέρεις ρε Πηνελοπάκι ερωτεύτηκα, αυτόματα θα είχε κατέβει η βαλίτσα, θα είχαν μπει μέσα τα ρούχα του και θα έλεγα άντε στον έρωτά σου» σχολίασε η Πηνελόπη Πιτσούλη.