Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας βουτυρομπεμπές, ένα παιδάκι, άκακο πλάσμα»

Πηνελόπη Πιτσούλη

«Θα παρασύρθηκε από την ταινία “Safe Sex” που είχαμε κάνει», λέει η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Τρέχω και δεν φτάνω. Το καλοκαίρι θα το περάσω μέσα στο πλατό και στα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”. Στη σειρά είμαι πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη και της κάνω τη ζωή δύσκολη, διότι ο γιος μου είναι μαμάκιας. Με τον σύζυγό μου κλείσαμε 56 χρόνια γάμου.

Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει υπομονή και υποχωρήσεις. Δεν είπαμε ποτέ τη λέξη “χωρίζουμε” και δεν κρατούσαμε ποτέ πείσμα και θυμό. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος πάνω στη γη, πολύ καλός φίλος», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε στη συνέχεια: «Μου είχαν πει ότι στον “Πλάτανο” θα περάσω δύσκολα με τον Πέτρο. Ότι αργεί, ότι κάνει βεντετιλίκια και κλωτσάει. Ήταν, όμως, πάντα στην ώρα του. Έπεσα από τα σύννεφα με τόσα χυδαία πράγματα που άκουσα. Εγώ είμαι πάντα με το θύμα και όχι με τον θύτη».

Όσον αφορά τον Παύλο Χαϊκάλη, η Πηνελόπη Πιτσούλη απάντησε: «Θα παρασύρθηκε από την ταινία “Safe Sex” που είχαμε κάνει. Ο Παύλος είναι ένας βουτυρομπεμπές, ένα παιδάκι, άκακο πλάσμα. Δουλέψαμε μαζί, μες την καλή χαρά, με τα ζώδιά του, τη δίαιτά του. Αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τον Παυλίνο… σκανδαλιάρη».