Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξεσπά για τα… πικρόχολα σχόλια! «Δεν γουστάρω…»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Τα σχόλια για τη φωτογράφιση στο DownTown που ενόχλησαν την ηθοποιό.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κορινθίου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαραν με κορμάκια στο περιοδικό DownTown και αναστάτωσαν τον ανδρικό πληθυσμό. Τα σχόλια όμως που δέχτηκαν μέσω των social media περί photoshop στις φωτογραφίες τους, εξόργισαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και εκτός από αποσπάσματα από τα backstages της φωτογράφισης, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας:

[dfp_ads id=236982]

«Αυτό που παθαίνετε μία τρέλα με το photoshop πρέπει να το κουβεντιάσουμε λιγάκι! Γιατί την παθαίνετε που την παθαίνετε την τρέλα, γιατί αφήνετε πικρόχολα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε;

Κορινθίου – Αναστασοπούλου – Βαλαβάνη: Κοινή φωτογράφιση – κόλαση! [pic]

Έχουμε πει ίσα με ένα εκατομμύριο φορές, ότι τα περιοδικά κάνουν photoshop στις φωτογραφίες και αυτό για να φαίνεται το δέρμα λείο, να φύγουν κάποια σπυράκια, αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα να στην ισιώσουν. Κανείς δεν θέλει να δει κυτταρίτιδα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, σωστά; Σωστά! Παρόλα αυτά, στις συγκεκριμένες τρεις γυναίκες που βλέπετε στο εξώφυλλο του Down Town, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου ατέλειες και το ξέρετε πολύ καλά. Όσοι έχετε κολλημένο κεφάλι, ξεκολλήστε το γιατί έτσι γίνεται στα περιοδικά. Το ρετούς θα υπάρχει. Δεν έχουν γίνει ακραίες αλλαγές για να είστε πικρόχολοι.

Τώρα θα μου πεις γιατί κάνω αυτό το story και ασχολούμαι… Ασχολούμαι γιατί πραγματικά δεν γουστάρω να λέτε βλακείες αυτοί που λέτε βλακείες. Για του λόγου το αληθές και για να μην μακρυγορούμε γιατί βαριέμαι, έχω και δουλειές να κάνω, έχουμε ανεβάσει κάποια stories που μπορείτε να δείτε backstage από τη φωτογράφιση» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.