Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πως αντέδρασε όταν αναφέρθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η ηθοποιός σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί της.

Στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συνεχίζει την περιοδεία της με την παράσταση «Μόλις χώρισα». Η ηθοποιός μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και στο Καλοκαίρι μαζί στις 10 για το αν της έχει δημιουργήσει δυσκολίες η εγκυμοσύνη, αλλά και για το πως έχει αγκαλιάσει η κόρη της την ιδέα ότι θα αποκτήσει ένα αδελφάκι.

[dfp_ads id=236982]

«Κουράζομαι αλλά περνάω πολύ ωραία σε αυτή την παράσταση. Μου αρέσει πάρα πολύ. Το παιδί δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί δεν έχει την εμπειρία να ξέρει τι σημαίνει ότι θα έρθει και κάποιος άλλος στο σπίτι, αλλά την έχουμε ενημερώσει από την πρώτη μέρα ότι θα έχει αδελφάκι, ότι είναι μέσα στην κοιλίτσα, το άκουσε, έβαλε το χεράκι της, το κεφαλάκι της, κοιμάται αγκαλίτσα με την κοιλιά. Είναι πολύ τρυφερή, πολύ γλυκιά. Είναι λίγο τρελή. Είναι πάρα πολύ ζωηρή. Έχει πολύ ωραίο χαρακτήρα, έχει πολύ πλάκα και είναι κάτι που το ήθελα. Να κάτι που έλεγα στην εγκυμοσύνη της πρώτη, ότι θέλω το παιδί μου να είναι αστείο, να έχει πλάκα, να γελάμε», ανέφερε η ηθοποιός, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το ποιος θα βαπτίσει την δεύτερη κόρη της που έρχεται…

«Κλείσαμε με τους κουμπάρους για τώρα. Αν κάνουμε άλλο παιδί ναι. Δεν είναι κόρη ποιος σου είπε ότι είναι κόρη; Άκου! Έχουμε κάποια στοιχεία, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα. Εγώ είχα λάθος διαίσθηση για το φύλλο του μωρού», απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!