Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Γιώργος Αυτιάς στο JoinUs

Όσα θα δούμε σήμερα στις 18:00 στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται ένα ταλαντούχο και ροκ κορίτσι. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μας μιλάει για την χαρά της εγκυμοσύνης της, για τη σχέση της, αλλά και πώς σκοπεύει να ντύνει το κοριτσάκι που περιμένει.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος αυτή τη φορά δεν μιλάει μόνο για το μνημόνιο, τον ΑλέξηΤσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και για την προσωπική του ζωή.
Ο Λάκης Γαβαλάς στο γυμναστήριο και απαντά σε 20 αναπάντεχες και αστείες ερωτήσεις.
Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια πίτσα με πατάτα αντί για σάλτσα ντομάτας και η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει μια αποτοξινωτική σαλάτα με κινόα και φακές.


Δύο τρελοί έφηβοι, ο Παύλος και η Αλεξάνδρα κάνουν dubmash, -την εφαρμογή που μας κάνει να γελάμε πολύ. Μαθαίνουμε να ντυνόμαστε σε black & white, να συνδυάζουμε τη σουέντ φούστα που είναι πολύ μόδα φέτος, ενώ η Τόνια από το followme.gr μας δείχνει τι πρέπει να πετάξουμε άμεσα από τη ντουλάπα μας.
Ο διατροφολόγος, Δημήτρης Πέππας, δεν μας αφήνει περιθώρια και δικαιολογίες και μας δείχνει τον τρόπο να ξεκινήσουμε από σήμερα ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής. Κάνουμε προπόνηση για ενέργεια και ψυχική ανάταση. Η Μυρτώ Κάζη με τη βοήθεια μιας παιδιάτρου, μας δείχνει όσα πρέπει να ξέρουμε για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον για το μωρό μας.
Για το τέλος, πάμε θέατρο στον «Αρχοντοχωριάτη» του Μολιέρου, μια παράσταση με τον Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.