Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η συνεργασία με τον Ρουβά ήταν πολύ ιδιαίτερη»

«Μια μέρα βγαίνω στη σκηνή, στο σημείο που τραγουδούσαμε μαζί με τον Σάκη και...»

Καλεσμένη του JOY και της Τζένης Μπαλατσινού, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη τη δεύτερη μέρα των εμφανίσεων τους.

«Η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά ήταν πολύ ιδιαίτερη, γαιτί είναι ένας άνθρωπος που έχει ένα τεράστιο μύθο γύρω από το όνομα του και το να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε αυτόν είναι πολύ ενδιαφέρον, να βλέπεις πως ζει ένας άνθρωπος που έχει όλο αυτό το γκελ στον κόσμο. Πήρα πράγματα. Πέρασα πολύ ωραία, γέλασα πάρα πολύ.

Είχε γίνει ένα πολύ αστείο σκηνικό. Εγώ δεν είχα συνηθίσει να τραγουδάω και να βγαίνω σε ένα μέρος που έχει λουλούδια κάτω. Μια μέρα βγαίνω στη σκηνή, στο σημείο που τραγουδούσαμε μαζί με τον Σάκη και βλέπω ένα χαμό και πρέπει να να τρέξω και να χορέψω πάνω από αυτό το πράγμα. Γλίστρησα πολύ άσχημα, αλλά το πιο αστείο από όλα ήταν πως ο άνθρωπος αυτός για να το σώσει και να το φτιάξει, πήδηξε, ανέβηκε πάνω μου, εγώ ήμουν σαν πεθαμένη μέσα στα γαρύφαλα, είχα τον Ρουβά από πάνω μου ο οποίος τραγουδούσε κι εγώ γέλαγα και έλεγα «πόσα κορίτσια θα ήθελαν να είναι στη θέση μου αυτή τη στιγμή κι εγώ θέλω απλά να ανοίξει η γη να με καταπιεί.»