Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για πάρα πολλά χρόνια δεν έχω βγει ποτέ σε αυτό το κανάλι – Είπαν χοντράδα!»

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε να πει κακή κουβέντα και αυτός...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει να διαθέτει την ίδια ενέργεια. Μετά τη γυμνή φωτογράφηση στο περιοδικό Down Town η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του «Καλημερούδια» και ανάμεσα στα όσα ανέφερε ήταν και η δυσαρέσκεια της για όσα ειπώθηκαν για αυτή από μεγάλο κανάλι, γεγονός που την οδήγησε να μην εμφανίζεται σε αυτό για πολλά χρόνια.

«Επειδή το άκουσα και αυτό. Ένας άνθρωπος βρέθηκε να πει κακή κουβέντα και αυτός είπε ότι φοράω τακούνια στην εγκυμοσύνη. Ντροπή! Με έχεις δει να περπατάω με ίσια; Το πάω καλά το τακούνι. Είναι η φυσιολογική μου κατάσταση. Δε το βάζω να πάω βόλτα στα μαγαζιά. Το έβαλα να έρθω εδώ. Να μην είμαι λίγο ομορφούλα;»

Από πράγματα που έχουν πει κατά καιρούς, τι είναι αυτό που την έχει ενοχλήσει περισσοτερο;

«Δεν μπορώ καν να το αναπαράγω γιατί θα ήταν χαζό εκ μέρους μου να επαναφέρω ηλίθια πράγματα. Ποτέ δεν είχε να κάνει με τη δουλειά μου. Για τα ρούχα μου μπορεί να πούνε. Τα ελαφρά είναι αυτά. Υπήρξε μια περίπτωση που πήρα τηλέφωνο σε κανάλι. Αν μπορείς να το σκεφτείς για πάρα πολλά χρόνια δεν έχω βγει ποτέ σε αυτό το κανάλι. Είπαν χοντράδα. Πολύ μεγάλη χοντράδα. Πάρα πολύ μεγάλη. Με σούπερ από κάτω να φεύγει. Δεν έχω λόγο να το επαναφέρω, είναι και πάρα πολλά χρόνια πίσω. Μου αρέσει να το κάνω με την καρδιά μου για τους ανθρώπους που θέλω, να πηγαίνω σε εκπομπές που θέλω.»