Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Ζορίστηκα πολύ…»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Τον Μουτσινά, όχι δεν τον έδειρα».

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή La Biri Biri η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε πως «δεν μπορεί να ξαναδουλέψει με τον Νίκο Μουτσινά». Η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην πρεμιέρα του ΣΟΥ-ΚΟΥ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω βαρύτητα σε αυτό δημοσιοποιώντας το τι ακριβώς συνέβη, αρκέστηκε μονάχα να δηλώσει:

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα έβγαινα ποτέ στην τηλεόραση να συζητήσω κάτι που με έχει ενοχλήσει εις βάρος ενός συναδέλφου, γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι που τρώγεσαι με τα ρούχα σου και είναι κάτι που θα πάρει δημοσιότητα ούτως ή άλλως κι εγώ δεν θέλω να με συνδέουν με τέτοια πράγματα. Απλά δεν μπορώ να πω ψέματα. Όταν με ρωτάνε κάτι για κάποιον, επειδή έχω πει τη γνώμη μου πάρα πολλές φορές για τον Νίκο συγκεκριμένα και πόσο τον αγαπούσα, πόσο τον θαύμαζα και πολλά τέτοια πράγματα, αυτή τη στιγμή με ρώτησαν κάτι και είπα αυθόρμητα αυτό που ένιωθα, γιατί ζορίστηκα αρκετά.

Αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή λεπτομέρειες και το τι συνέβη και γιατί, είναι κάτι που αφορά εμάς τους δύο, την δουλειά μας και εκεί τελειώνει. Να πω όμως για να μην έχουμε προβλήματα, ότι εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που κάνει. Είναι ένας θαυμάσιος showman, έχει πάρα πολύ χιούμορ, είναι πανέξυπνος, εγώ τον θεωρώ ευφυέστατο, απλά σαν άνθρωποι δεν ταιριάζουμε, τελικά.»