«Πήγαμε να παντρευτούμε οι δύσμοιροι και σκάσανε όλα τα κανάλια για την Ελένη Μενεγάκη»

Ελένη Μενεγάκη

"Ξαφνικά όταν παντρευτήκαμε, είχε κάτσει ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο κι ήταν η πρώτη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο περιοδικό με την Ελένη και τον Ματέο" ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα.

Με αφορμή τον πανικό που επικρατεί κάθε φορά που κάποιος παίκτης από το Survivor επιστρέφει στην Ελλάδα, η Νάταλι Κάκκαβα θυμήθηκε όσα είχαν συμβεί στον γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Τότε ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Ξέρεις τι θυμήθηκα; Όταν παντρευτήκαμε με τον Γρηγόρη. Εγώ ήμουν χρόνια στην τηλεόραση, στο δελτίο καιρού και στην ενημέρωση. Ξαφνικά όταν παντρευτήκαμε, είχε κάτσει ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο κι ήταν η πρώτη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο περιοδικό με την Ελένη και τον Ματέο. Η πρώτη της εμφάνιση, μετά από εκείνη τη δημοσίευση, θα γινόταν στον γάμο μας. Οπότε πήγαμε εμείς οι δύσμοιροι να παντρευτούμε και σκάσανε όλα τα κανάλια. Αυτό δεν ήταν τίποτα. Live στις ειδήσεις, παντού» ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Βγαίνω εγώ από το αυτοκίνητο, που να φανταστώ ότι θα γίνει αυτό και μου την πέφτει ο δημοσιογράφος με την κουμούτσα γιατί ήθελε μια δήλωση. Είχα τον παππού μου τον συγχωρεμένο δίπλα μου κι ήθελε να με παραδώσει» κατέληξε η Νάταλι Κάκκαβα.